Lumoluce, Professionele LED-verlichtingsproducten.


Lumoluce is een opdrachtgever waarvoor wij meerdere jaren veel activiteiten hebben verricht. In de periode waarin wij de marketing en communicatie hebben ondersteund is de organisatie sterk gegroeid tot een vooraanstaande Europese leverancier van LED-producten. De groei heeft er zelfs voor gezorgd dat Lumoluce in 2012 is overgenomen door een grote marktpartij uit het Verenigd Koninkrijk.

Voor Lumoluce hebben wij twee internationale website gemaakt, een productcatalogus opgezet en meerdere videoproducties gemaakt.

Standontwerp & ontwerp displays


Voor een beursstand hebben wij een 3D-standontwerp gemaakt. Op de stand bevonden zich meerdere displays die van een belettering in de huisstijl zijn voorzien. Bij het standontwerp is er rekening gehouden met het gewenste hergebruik van de onderdelen. Zo is het ontwerp volledig modulair uitgevoerd waarbij componenten zowel op kleine als grote beurzen te gebruiken zijn.

Lumoluce standontwerp
Lumoluce standontwerp

Ontwerp van productverpakkingen


Voor Lumoluce heeft Emogy een serie van productverpakkingen ontworpen die volledig aansluiten bij de eerder door ons ontworpen huisstijl.

Lumoluce verpakkingen

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top