Emogy, Sterk in B2B websites
Alles voor een maximale impact!


Emogy
Doeltreffende websites voor B2B organisaties.

 

Wilt u een website voor uw organisatie, product of dienst laten maken? Emogy maakt op maat gemaakte websites voor MKB-bedrijven en multinationals. Wij hebben veel ervaring op het gebied van ontwerp, websitebouw, copywriting, SEO en online marketing, zodat wij een compleet pakket kunnen leveren.

Draka interfoam

Volledige ondersteuning

Alle websites worden "in-huis" gebouwd zodat u maximale controle heeft over de inhoud en functionaliteiten van uw website. Voor de invulling van uw website kunnen wij u helpen met het schrijven van technisch correcte en commercieel krachtige teksten. Daarnaast kunnen wij u helpen met  videoproducties, illustraties, infographics, fotografie en beeldbewerking. 

Fases in het laten maken van een website

Als u een website door Emogy wilt laten maken zullen wij altijd de volgende fases met u doorlopen:

  1. Vaststellen van het doel en de gewenste interacties.
  2. Doornemen van de functionaliteiten. Bijvoorbeeld productcatalogus, interactieve dealerkaart, talen en landingpages.
  3. Opstellen van structuurschema voor de website.
  4. Maken van het ontwerp. Pas na goedkeuring van het structuurschema en het ontwerp zal met de bouw van uw website worden gestart.

Actief
In de techniek?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Lees meer

Vliegtuigmotor

Zoekmachine optimalisatie – Maak uw technisch product wereldwijd vindbaar

Met de nodige expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie houdt Emogy bij het maken al rekening met de indexering van uw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kan Emogy u ook helpen met, SEO copywriting, analyses en verbetering, social media, linkbuilding en Google Ads campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wilt u meer weten over SEO of wilt u een website laten maken? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

Twee mannen in overleg

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top