Emogy, Sterk in B2B websites

Alles voor een maximale impact!

EMOGY | doeltreffende websites voor B2B organisaties

Wilt u een website voor uw organisatie, product of dienst laten maken? Emogy maakt op maat gemaakte websites voor MKB-bedrijven en multinationals. Wij hebben veel ervaring op het gebied van ontwerp, websitebouw, copywriting, SEO en online marketing, zodat wij een compleet pakket kunnen leveren.

B2B website laten maken door Emogy

Volledige ondersteuning

Alle websites worden "in-huis" gebouwd zodat u maximale controle heeft over de inhoud en functionaliteiten van uw website. Voor de invulling van uw website kunnen wij u helpen met het schrijven van technisch correcte en commercieel krachtige teksten. Daarnaast kunnen wij u helpen met  videoproducties, illustraties, infographics, fotografie en beeldbewerking. 

Fases in het laten maken van een website

Als u een website door Emogy wilt laten maken zullen wij altijd de volgende fases met u doorlopen:

  1. Vaststellen van het doel en de gewenste interacties.
  2. Doornemen van de functionaliteiten. Bijvoorbeeld productcatalogus, interactieve dealerkaart, talen en landingpages.
  3. Opstellen van structuurschema voor de website.
  4. Maken van het ontwerp. Pas na goedkeuring van het structuurschema en het ontwerp zal met de bouw van uw website worden gestart.

Techniek?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Webdesign | Een greep uit ons werk

Zakelijke moderne website laten maken

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

Website ontwerp industriele producent

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies maar ook voor de dochterorganisaties LCT en SEI.

Zakelijke moderne website laten maken

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Zoekmachine optimalisatie – Maak uw technisch product wereldwijd vindbaar

Met de nodige expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie houdt Emogy bij het maken al rekening met de indexering van uw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kan Emogy u ook helpen met, SEO copywriting, analyses en verbetering, social media, linkbuilding en Google Ads campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wilt u meer weten over SEO of wilt u een website laten maken? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

SEO zoekmachine optimalisatie voor uw B2B website

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top