Webdesign Alkmaar
Kies voor de B2B Website specialist

Bent u op zoek naar een webdesign bureau in de buurt van Alkmaar? Marketing- en reclamebureau Emogy in Heerhugowaard levert oplossingen voor professionele zakelijke websites. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van op maat gemaakte websites en wij werken volgens de laatste technieken. Met een praktisch CMS beheert u zelf eenvoudig de content.

Image
Image

Op maat gemaakte bedrijfswebsite

Emogy ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites voor bedrijven die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Met ruim 15 jaar webdesign ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het internet. Steeds meer mensen bezoeken websites via mobiele apparaten en daarom zijn onze websites altijd geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

 

Onze websites sluiten volledig aan bij uw wensen. Van een standaard singlepage website tot grote meertalige websites. Emogy zorgt voor een uniek website ontwerp welke aansluit bij uw huisstijl en doelgroep.

Gebruiksvriendelijk

Een website dient er niet alleen mooi uit te zien, maar dient ook gebruiksvriendelijk te zijn. Een logische navigatiestructuur is hierbij van groot belang. U wilt natuurlijk binnen enkele klikken de gewenste informatie op uw scherm zien.

Bovenaan in de zoekmachine - SEO in Alkmaar

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Emogy zorgt ervoor dat uw website perfect geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een belangrijke factor om dit te bereiken is de content. Goede content zorgt voor betere vindbaarheid. Daarnaast zijn er allerlei technieken en offsite rankingfactoren die zorgen voor een hogere positie in Google.

Integrale online aanpak

Emogy gelooft in een integrale aanpak waarbij alle mogelijkheden worden ingezet. Dit doen wij op het gebied van social media, adverteren met Google Ads, mailing, video, linkbuilding, blogs en portalen maximaal worden benut.

Image

Portfolio
Een greep uit ons werk

Zakelijke moderne website laten maken

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

Website ontwerp industriele producent

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies maar ook voor de dochterorganisaties LCT en SEI.

Zakelijke moderne website laten maken

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Een doeltreffende website laten bouwen?

 Maak kennis met reclamebureau Emogy. Graag vernemen wij uw webdesign wensen. Laat u verder informeren over de mogelijkheden voor de complete invulling van uw website. Zo verzorgen wij o.a. product- of bedrijfsfotografie en produceren wij pakkende product- en bedrijfsvideo's. Ook kunnen wij u helpen met copywriting, infographics en beeldbewerking.

Top