Alles voor een maximale impact
Specialist in B2B


Bureau Emogy
B2B Marketing & communicatie


Marketing- & Reclamebureau Emogy, gevestigd in Heerhugowaard, biedt marketing ondersteuning aan nationale en internationale organisaties en merken. Wij verzorgen analyses en helpen bij het maken van een doeltreffende strategie. Daarnaast verzorgen wij Google Ads campagnes, SEO-optimalisatie, Lead generatie en Linkedin campagnes.

Twee mannen in overleg

Een duidelijk visie

Ben jij op zoek naar een bureau met een duidelijke visie op effectieve communicatie in een B2B-omgeving? Emogy zet haar kennis en ervaring in om jouw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met jou nieuwe markten te ontwikkelen. We bieden advies en inzichten, maar zeker ook concrete producten zoals campagnes en promotiemateriaal om jouw B2B-marketingbeleid doeltreffend vorm te geven.

Doelgroep targeting

In het B2B-aankoopproces spelen andere dynamieken dan in de consumentenmarkt. Producten en diensten voor bedrijven vergen vaak meer uitleg, niet alleen aan één persoon, maar aan een groep mensen die elk vanuit hun eigen expertise invloed hebben op de aankoopbeslissing.

Bij Emogy begrijpen we dit en observeren we zorgvuldig het gedrag van jouw potentiële klanten. We zorgen ervoor dat jouw product of dienst op een diepgaande en boeiende manier wordt gecommuniceerd, waardoor de DMU overtuigd raakt en tot actie overgaat.

Emogy Disc Analyse™

Merkwaarden, marktpositie, USP's...
In acht heldere stappen naar creatie.

Marketing voor kapitaalgoederen

Bij Emogy begrijpen we dat investeringen in kapitaalgoederen een zorgvuldig beslissingsproces vereisen, vooral wanneer aan meerdere voorwaarden moet worden voldaan. Tijdens deze periode is het essentieel om de besluitvormers binnen de Decision Making Unit (DMU) van relevante en boeiende informatie te voorzien, die antwoorden biedt op hun vragen. Contentmarketing speelt hierbij een cruciale rol, omdat het helpt om de juiste boodschap op het juiste moment over te brengen en het besluitvormingsproces te ondersteunen.

 

Content marketing - juist voor B2B

Bij Emogy nemen we de verantwoordelijkheid voor de content marketing van veel van onze klanten. We begrijpen dat content marketing een kennisintensieve en cruciale communicatievorm is. Met onze expertise op het gebied van marketing en technologie zorgen we ervoor dat deze strategieën hoogwaardig worden uitgevoerd, waardoor onze klanten kunnen profiteren van effectieve en impactvolle marketingcampagnes.


Communicatiestrategie voor uw B2B marketing

Emogy staat klaar om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van een effectieve communicatiestrategie die perfect aansluit bij de B2B-markt. Onze ervaren creatieve teamleden begrijpen de complexiteit van jouw producten en diensten en zijn experts in het helder en fris communiceren van deze boodschappen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt en effectief communiceert met je doelgroep.

Haven

Kennis maken?

Op zoek naar professioneel advies voor jouw B2B-marketing en communicatie? Emogy staat voor je klaar met expertise en ervaring.

Top