Emogy, sterk in B2B SEO
Een Toppositie bij Google?


SEO
Zoekmachine optimalisatie

Bij Emogy passen we structurele en slimme technieken toe om jouw B2B-website beter zichtbaar te maken en een toppositie te verkrijgen voor relevante zoekwoorden. Naast zoekmachine-adverteren is zoekmachine-optimalisatie een onmisbaar onderdeel van zoekmachine marketing.

Het omvat alle strategieën en tactieken die gericht zijn op het verbeteren van de ranking van een website of individuele webpagina's in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Wij werken nauw samen met jou om de juiste zoekwoorden te identificeren en implementeren effectieve optimalisatiestrategieën om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

 

Zoeken op Google

Betere ranking bij zoekmachines

Klikken op organische resultaten zijn vaak interessanter dan klikken op zoekmachine-advertenties. Ze zijn kosteloos en bovendien hechten veel gebruikers meer waarde aan een natuurlijk resultaat dan aan een advertentie.

Zou het niet geweldig zijn als jouw website bovenaan staat bij een zoekopdracht met een voor jou relevant keyword? Om dit te realiseren is het, in de zoekmachine optimalisatie, niet alleen belangrijk om de juiste keywords te gebruiken en de zoekvolumes te weten. Maar het is ook belangrijk om naar de kwaliteit van webpagina’s en de gebruikerservaring te kijken en deze te verbeteren. Zoekmachines, zoals Google, beoordelen websites onder andere op de volgende criteria:

 

  • Professionaliteit en deskundigheid van de pagina's.

  • Relevante links van een naar de pagina's.

  • Een correcte spelling en het ontbreken van grammaticale fouten.

  • Minimaal gebruik van duplicate content.

  • Goede weergave op mobiele apparaten.

Vijf essentiele acties in deSEO


In een belangrijke eerste stap is een goede data-analyse vanuit bijvoorbeeld Google Search Console, aangevuld met resultaten uit overige SEO-tools, essentieel. Hierna volgt de optimalisatie van de content, het realiseren van een optimale interne linkstructuur en het verbeteren van de crawlability en visibility. De laatste actie in het proces is linkbuilding en linkearning, waarbij de relevantie van de content en PageRank centraal staan.

SEO copywriting

Om een goede ranking te behalen, is het cruciaal dat B2B-websites teksten bevatten met de juiste inhoud en een stimulerende boodschap. Er moet aandacht zijn voor hoe je bedrijf en producten gepresenteerd worden. Daarnaast is het belangrijk om uitgebreide productinformatie te bieden die bezoekers verder helpt. Voordat we beginnen met het schrijven, voeren we een keyword-analyse uit om de relevante zoekwoorden, zoekvolumes en de rankingpositie van je bedrijf te bepalen. Met deze informatie kunnen we doelstellingen vaststellen, gerichte teksten schrijven en de juiste linkbuilding strategie toepassen.

Assistentie bij uw SEO marketing

Marketing en reclamebureau Emogy in Heerhugowaard heeft veel kennis op het gebied van SEO. Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een betere ranking en de realisatie van een effectieve content marketing. Wij verzorgen onder andere de SEO optimalisatie en SEO copywriting voor bedrijven in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam en Hoorn.

Mannen in overleg

Kennis maken?

Ontdek hoe Emogy jouw B2B-website naar een toppositie kan brengen in Google! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Top