Emogy, sterk in B2B SEO
Een Toppositie bij Google?


SEO
Zoekmachine optimalisatie

 

Zoekmachine optimalisatie is naast het zoekmachine-adverteren een onderdeel van zoekmachine marketing en bestaat uit alle acties die bedoeld zijn om een website of individuele webpagina's hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten van  zoekmachines.

Bij Emogy passen wij structurele en slimme technieken toe die er voor zorgen dat uw B2B-website beter zichtbaar wordt en dat u een toppositie verkrijgt voor de zoekwoorden die er echt toe doen.

Zoeken op Google

Betere ranking bij zoekmachines

Klikken op organische resultaten zijn vaak interessanter dan klikken op zoekmachine-advertenties. Ze zijn kosteloos en bovendien hechten veel gebruikers meer waarde aan een natuurlijk resultaat dan aan een advertentie.

Zou het niet geweldig zijn als uw website bovenaan staat bij een zoekopdracht met een voor u relevant keyword? Om dit te realiseren is het, in de zoekmachine optimalisatie, niet alleen belangrijk om de juiste keywords te gebruiken en de zoekvolumes te weten. Maar het is ook belangrijk om naar de kwaliteit van webpagina’s en de gebruikerservaring te bekijken en te verbeteren. Zoekmachines, zoals Google, beoordelen website o.a. op de volgende criteria:

  • Professionaliteit en deskundigheid van de pagina's.
  • Relevante links van een naar de pagina's.
  • Een correcte spelling en het ontbreken van grammaticale fouten.
  • Minimaal gebruik van duplicate content.
  • Goede weergave op mobiele apparaten.

Vijf essentiele acties in de

SEO


In een belangrijke eerste actie is een goede data-analyse vanuit bv. Google Search Console aangevuld met resultaten uit overige SEO-tools. Hierna volgt een optimalisatie van de content, de realisatie van een optimale interne linkstructuur en een verbetering van de crawlability en visibility. De laatste actie in het proces is linkbuilding en linkearning waarbij de content-relevantie en PageRank centraal staan.

SEO copywriting

Om een goede ranking te verkrijgen is het essentieel om op B2B websites teksten te hebben met een juiste inhoud en een stimulerende boodschap. Er moet aandacht besteed worden aan de profilering van uw bedrijf en producten. Maar er moet ook diepgaande productinformatie zijn die de bezoeker verder helpt. Voorafgaande aan de copywriting voeren wij een keyword-analyse uit en bepalen de relevante zoekwoorden, de zoekvolumes en de rankingpositie van uw bedrijf. Hiermee kunnen wij doelstellingen definiëren waarmee gerichte teksten worden geschreven en de juiste linkbuidling strategie wordt toegepast.  

Assistentie bij uw SEO marketing

Marketing en reclamebureau Emogy in Heerhugowaard heeft veel kennis op het gebied van SEO. Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een betere ranking en de realisatie van een effectieve content marketing. Wij verzorgen onder andere de SEO optimalisatie en SEO copywriting voor bedrijven in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam en Hoorn.

Mannen in overleg

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top