Sterk in B2B
Mailingen, Doelgroepdata en Campagnes

Bureau Emogy
Direct marketing voor B2B

Bij Emogy begrijpen we de kracht van direct marketing om leads te genereren en bestaande klanten te activeren. We weten dat het promoten van speciale aanbiedingen en het ondersteunen van reclamecampagnes hiermee mogelijk is. Emogy kan je helpen met gepersonaliseerde papieren en digitale mailingen, brochures en documentatie. Ook verzorgen we volledig op jouw doelgroep afgestemde advertentiecampagnes en ondersteunen we jouw verkoopteam met gerichte data om (potentiële) klanten te benaderen.

E-mail marketing

Direct marketing is uitermate geschikt voor B2B markt

Een persoonlijke benadering in een mailing zorgt voor meer impact, is meetbaar en kosteneffectief. Vaak wordt zo'n mailing gecombineerd met andere marketingactiviteiten, waardoor het een essentieel onderdeel van de totale marketingmix wordt. Bij Emogy begrijpen we de behoefte aan heldere communicatie bij zakelijke producten. Met een persoonlijke aanpak trek je de aandacht en kun je de werking en voordelen goed uitleggen, wat essentieel is voor effectieve B2B-marketing.

Direct marketing voor verwijzing naar andere media

Als gespecialiseerd B2B marketing- en reclamebureau begrijpen we uit ervaring dat direct marketing een efficiënt middel is om klanten te bereiken. Een mailing is ideaal om de ontvanger nieuwsgierig te maken en door te sturen naar andere media, zoals een website voor meer informatie of verdere acties. Bij Emogy weten we hoe we direct marketing effectief kunnen inzetten om de doelgroep te bereiken en te engageren.

Onze diensten

Van analyse & concept tot realisatie
Huisstijl & Vormgeving icon

Huisstijl & Vormgeving

Geef je huisstijl, brochureontwerp of logo een onmiskenbare en verfrissende uitstraling. We zorgen altijd voor een consistente uitvoering in de juiste stijl.

text
Strategie & Branding icon

Strategie & Branding

Ontketen succes voor je merk en de marketing met een sterke strategie. Onze integrale aanpak zorgt voor de juiste online en offline strategie.

test
Website bouw icon

Website bouw

Verover het internet met een website die niet alleen indruk maakt, maar ook jouw doelgroep raakt. Wij bouwen doordachte B2B websites inclusief tekstschrijven en SEO.

test
Online marketing icon

Online marketing

Online groeien en meer leads creëren? Wij maken social media, Google Ads, video, e-mailmarketing en blogs tot een succes met pakkende content en de juiste tracking.

test
Fotografie & Video icon

Fotografie & Video

Creëer impact met de juiste visuals! Emogy biedt op maat gemaakte fotografie, video en beeldbewerking voor drukwerk, websites, beurzen en online presentaties.

test
Marketing advies & Analyse icon

Marketing advies & Analyse

Verken het speelveld samen met ons! Wij bieden analyses en doordacht advies voor online en offline marketing, mediaselectie, merkontwikkeling en strategische besluitvorming.

test

Technisch
Product of dienst?

Als gespecialiseerd reclamebureau weten we dat bij direct marketing acties voor je technische producten en/of diensten buitengewone aandacht nodig is voor alle specifieke eigenschappen van de producten en de markt. Naast veel marketingkennis hebben we ook kennis van techniek. Dat bespaart jou tijd en maakt je communicatie effectiever.

 

Lees meer

Vliegtuigmotor

Kennis maken?

Verbeter je B2B-marketinginspanningen met Emogy! Ontdek hoe we je kunnen helpen met doeltreffende mailingcampagnes, doelgroepdata en resultaatgerichte marketingcampagnes.

Top