Sterk in B2B

Communicatie & contentcreatie

B2B Contentmarketing | kies voor de specialist

Contentmarketing is een marketingtechniek die betrekking heeft op het maken en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content (o.a. artikelen, video’s, graphics etc.). Met content marketing en de daar uit volgende communicatie wordt een belevingswereld gecreëerd waarin de betrokkenen op een gerichte manier verder wordt geïnformeerd en een oplossing voor hun vraagstuk vinden.

Responsive webdesign en website maken Heerhugowaard

Content marketing binnen een B2B markt heeft tot doel de aandacht van de beslissingsverantwoordelijken te trekken, deze personen verder te informeren en waar mogelijk tot directe actie aan te zetten (call to action zoals offerte aanvraag, contact opnemen etc.). Dit met als ultieme doel de verkoop van uw goederen of diensten te realiseren. U zult wel begrijpen dat bij het maken van content het belangrijk is om een duidelijk beeld te hebben van het beslissingstraject en de behoeftes van de verantwoordelijke personen, zoals techneuten, engineers en inkopers.


Emogy inventariseert samen met u het beslissingstraject, maakt een communicatieplan en realiseert voor u content zoals artikelen, video’s, illustraties en infographics. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met de realisatie van een framework voor uw content zoals bijvoorbeeld een nieuwe B2B website of pakkende bedrijfsbrochure.

Technische producten of diensten?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Content creatie voor online toepassing en SEO

Bij het creëren van online content is de vindbaarheid buitengewoon belangrijk! Bij het schrijven van de teksten is het essentieel om vast te stellen welke zoekwoorden relevant zijn voor uw potentiële opdrachtgevers. Na het intoetsen van hun zoektermen, moet uw website immers bovenaan komen te staan in het resultaat van de zoekopdracht. Daarnaast wilt u dat de potentiële klant bij het klikken van het zoekresultaat direct in een pakkend artikel terecht komt die gerichte informatie verstrekt en een antwoord geeft op de bij hem of haar levende vragen. Om dit te bewerkstelligen is inzicht en kennis vereist waar wij bij Emogy over beschikken. Wij helpen u graag bij uw online content creatie.

SEO zoekmachine optimalisatie Heerhugowaard

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top