Sterk in B2B
Communicatie & contentcreatie

B2B contentmarketing
Kies voor de specialist

Bij Emogy gaat contentmarketing verder dan alleen het creëren en verspreiden van content. We streven ernaar waardevolle, relevante en consistente content te produceren, zoals artikelen, video's en graphics, die aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep. Onze content brengt niet alleen informatie over, maar creëert ook een boeiende ervaring waarin klanten zich kunnen verdiepen en oplossingen vinden voor hun vraagstukken. We willen een omgeving creëren waarin klanten niet alleen geïnformeerd worden, maar ook geïnspireerd en betrokken raken bij jouw merk.

Draka interfoam

Contentmarketing binnen de B2B-markt heeft als doel de aandacht van beslissingsverantwoordelijken te trekken, hen verder te informeren en, indien mogelijk, tot directe actie aan te zetten (zoals een offerteaanvraag of contact opname). Het uiteindelijke doel is de verkoop van jouw goederen of diensten. Het is cruciaal om bij het creëren van content een duidelijk beeld te hebben van het beslissingstraject en de behoeften van de verantwoordelijke personen, zoals techneuten, engineers en inkopers.


Emogy werkt samen met jou aan het in kaart brengen van het beslissingstraject, creëert een communicatieplan en realiseert content zoals artikelen, video’s, illustraties en infographics voor jou. Wij kunnen jou ook ondersteunen bij het opzetten van een raamwerk voor jouw content, zoals een nieuwe B2B-website of een aansprekende bedrijfsbrochure.

Communicatie
Gedreven door techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten we dat er in direct marketingacties voor jouw technische producten en/of diensten buitengewone aandacht moet zijn voor alle specifieke eigenschappen van de producten en/of markt. Wij beschikken niet alleen over veel marketingkennis maar ook over technische knowhow. Dit bespaart jou tijd en maakt jouw communicatie effectiever.

 

Lees meer

Vliegtuigmotor

Content creatie voor online toepassing en SEO

Bij het creëren van online content is vindbaarheid onmisbaar! Bij het schrijven van teksten is het cruciaal om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw potentiële klanten.

Zodra zij hun zoektermen invoeren, moet jouw website bovenaan staan in de zoekresultaten. Bovendien wil je dat de potentiële klant bij het klikken op het zoekresultaat direct bij een boeiend artikel belandt dat gerichte informatie biedt en antwoord geeft op hun vragen.

Hiervoor is inzicht en kennis nodig, iets waarover wij bij Emogy ruimschoots beschikken. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw online content.Twee mannen in overleg

Kennis maken?

Wil je jouw B2B-contentmarketing naar een hoger niveau tillen? Emogy staat voor je klaar met deskundig advies en creatieve oplossingen. Ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Top