Strategie & branding
Voor sterkte merken & effectieve marktbenadering

Bij Emogy begrijpen we het belang van een sterke strategie en een doordachte branding om jouw merk succesvol te maken. Of je nu een nieuw bedrijf opstart of een bestaand merk wilt versterken, het ontwikkelen van een effectieve strategie en het bouwen van een herkenbaar merk zijn cruciale stappen voor groei en succes. Ontdek hieronder hoe we je kunnen helpen bij het vormgeven van jouw strategie en branding.

Strategie & Branding icon
Twee mannen in overleg

Alles voor een perfecte strategie

Bij Emogy begeleiden we je door het volledige strategische proces. We beginnen met het definiëren van de doelstellingen en doelgroepen, gevolgd door grondig marktonderzoek om inzicht te krijgen in jullie industrie en concurrentie. Vervolgens helpen we je bij het ontwikkelen van een duidelijke merkpositionering die jullie unieke waarde benadrukt.

Met een creatieve aanpak

Is er binnen de strategie een andere benaderingen nodig? We staan klaar om met je te brainstormen en creatieve ideeën te bedenken om jouw doelen te bereiken. Jouw input en kennis zijn hierbij net zo waardevol als onze expertise en ervaring. Hiermee zorgen wij er samen voor dat je strategie doel treft maar ook in de vervolgfase helpen wij je met creatieve uitingen en communicatie die je merk sterker maakt.

Emogy Disc Analyse™

We kunnen aparte markt- en concurrentieanalyses uitvoeren en jullie positionering afzonderlijk definiëren. Maar we bieden ook een totaaloplossing in de vorm van de Emogy Disc Analyse™. Deze aanpak biedt veel voordelen.

 

De Emogy Disc Analyse™ omvat acht duidelijke en logische stappen om informatie te verzamelen en te structureren. In dit proces wordt afwisselend zowel vanuit een rationeel als belevingsperspectief gekeken naar de markt, de propositie, je merk en de concurrentie. Dit houdt in dat we niet alleen harde, feitelijke data analyseren, maar ook rekening houden met de emotionele en belevingsaspecten in de communicatie. De analyse is een perfecte basis voor een effectieve strategie.

Marketing strategy
Twee mannen in overleg

Vormgeven van jouw unieke merkidentiteit

Bij Emogy begrijpen we hoe cruciaal een sterk merk is voor het succes van je bedrijf. Onze experts werken nauw met je samen om de kernwaarden en unieke identiteit van je merk te begrijpen, zodat we een brandingstrategie kunnen ontwikkelen die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Daarnaast bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor huisstijl- en logo-ontwerp die naadloos aansluiten bij de gewenste merkidentiteit en visie.

Doeltreffende samenwerking

Samenwerken met één partner brengt efficiëntie met zich mee. Door al in een vroeg stadium vanuit de strategie mee te denken, hebben we een helder beeld van jouw doelstellingen. We kunnen zorgen voor een consistente uitstraling en tone of voice op alle kanalen en media. We begrijpen immers jullie behoeften, wat tijd bespaart en de communicatie doeltreffender maakt.

Vanuit de strategie kunnen wij aan de hand van ons Marketing Planbord invulling geven aan de communicatie en alle kanalen en media optimaal inzetten om jullie doelgroep te bereiken.

Marketing strategy

Kennis maken?

Ontdek hoe Emogy je kan helpen met een doordachte strategie en onderscheidende branding. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Top