Strategie & branding
Voor sterkte merken & effectieve marktbenadering

Uw organisatie heeft een idee voor een nieuw product of dienst. U bent enthousiast en probeert een inschatting te maken van de kansen op de markt. Welke communicatiestrategie gaat u hanteren en hoe zorgt u dat de boodschap door uw doelgroep juist wordt ontvangen? En wat is uw onderscheidend vermogen van uw merk t.o.v. de concurrentie? Dit zijn allemaal vragen waarmee Emogy u kan helpen.

Strategie & Branding icon
Twee mannen in overleg

Analyse en samenwerking

Bij Emogy gaan wij met u brainstormen en komen wij met creatieve ideeën om uw doelstellingen te realiseren. Uw input en kennis is hierbij net zo belangrijk als onze expertise en ervaring. Wij analyseren de markt en brengen het marketing-traject in kaart en komen met advies voor de te nemen stappen. Ook helpen wij u met de mediakeuze. Hierbij kan het, op uw situatie afgestemde, Emogy Media Planbord ondersteuning bieden.

Sterke strategie voor uw communicatie

De positionering van het product en propositie moeten duidelijk gedefinieerd zijn voordat er actie wordt ondernomen. In de huidige maatschappij waarin mensen overspoeld worden met informatie moeten er creatieve en effectieve oplossingen gevonden worden om uw product op te laten vallen en aantrekkingskracht te geven. Na het vaststellen van de strategie kan Emogy deze direct in gerichte acties en doeltreffende communicatie omzetten.

Emogy Disc Analyse™

Om een goed beeld te krijgen van o.a. de markten en potentie, de unieke productkenmerken, de merkwaarden, de concurrentie en de propositie heeft Emogy de Emogy Disc Analyse™ ontwikkeld. Vele klanten hebben de effectiviteit van deze analyse al mogen ervaren. Het is een analyse, uitgevoerd in acht heldere stappen, die leidt tot de vaststelling van een effectieve strategie voor een directe toepassing in de communicatie.

Marketing strategy

Kennis maken?

Maak kennis met Emogy, laat een Emogy Disc Analyse uitvoeren of een Media Planbord maken.
Informeer verder naar onze diensten op het gebied van brand design, productie van een Brand Book of huisstijlhandboek en communicatie- of strategisch advies.

Top