Bedrijfs reportages, 
product- en portretfotografie

EMOGY | Bedrijfsfotografie op locatie

Op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf? Emogy verzorgt fotografie bij u in het bedrijf. Wij beschikken over een mobiele fotostudio en werken met een duidelijk plan van aanpak. Bij bedrijfsfotografie kunt u denken aan de fotografie van productieprocessen, technieken, evenementen, in- en exterieur, portretten, producten en beurzen.

Portretfotografie in het bedrijf - portretfoto’s voor uw communicatie

Emogy verzorgd ook portretfotografie en groepsfotografie voor uw huisstijl producten, jaarverslag, folder, Facebook, persbericht en website. Zakelijke portretfoto’s zijn een visitekaartje van uw bedrijf. Ze kunnen een helpdesk, serviceafdeling of dienst visueel maken en met de juiste foto voor persoonlijkheid, sympathie en herkenning zorgen in zowel interne als externe communicatie. Zaken doen is door het digitale tijdperk onpersoonlijker geworden en het is toch zeker zo dat een potentiële klant graag ziet met wie hij zaken doet.

U kunt er voor kiezen de portretfoto’s te laten maken bij Emogy in de studio, of de fotograaf van Emogy komt naar uw bedrijf om daar samen met u een geschikte omgeving uit te zoeken. In een werksfeer of op een egale achtergrond passend in de (huis)stijl van uw bedrijf of product. De portretfoto’s worden op een beeldscherm getoond zodat u direct het resultaat kunt zien. Emogy verzorgd ook de eventuele nabewerking.

Portretfotografie op locatie

Het juiste beeld vastleggen

Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Productfotografie op locatie

Productfotografie – de fotograaf op locatie

Productfotografie kan op locatie plaatsvinden maar ook in onze eigen fotostudio in Heerhugowaard. Verder verzorgen wij o.a. productfotografie in Alkmaar, Hoorn, Schagen, Enkhuizen, Zaanstad en Haarlem. Maar natuurlijk ook op andere locaties in Noord- en Zuid Holland.

Toepassing van bedrijfsfotografie en fotobewerking

Foto’s kunnen toegepast worden in drukwerk, website of huisstijl uitingen. Emogy fotografie kan voor de afwerking van uw bedrijfsfoto's zorgen en waar gewenst de foto's toepassen in een pakkend reclameproduct of publicatie. Emogy beschikt over professionele (ISO) kleurgekalibreerde computersystemen om de gewenste fotobewerkingen snel en accuraat te kunnen uitvoeren.

De bedrijfsfoto's worden digitaal afgeleverd aan opdrachtgevers. Dit kan op een USB-stick, via een FTP-server of via andere media plaatsvinden.

Kennis maken?

Maak kennis met de fotograaf van reclamebureau Emogy in Heerhugowaard. Bespreek met hem de wensen en laat u verder informeren.

Top