Bedrijfs reportages
Product- en portretfotografie


Emogy
Bedrijfsfotografie op locatie

 
Op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf? Emogy verzorgt fotografie bij jou in het bedrijf. We beschikken over een mobiele fotostudio en werken met een duidelijk plan van aanpak. Bij bedrijfsfotografie kun je denken aan de fotografie van productieprocessen, technieken, evenementen, in- en exterieur, portretten, producten en beurzen.

Portretfotografie in het bedrijf - portretfoto’s voor uw communicatie

Bij Emogy bieden we ook portret- en groepsfotografie aan voor diverse toepassingen, zoals je huisstijlproducten, jaarverslag, folder, Facebook, persbericht en website. Zakelijke portretfoto's vormen het visitekaartje van jouw bedrijf en zijn essentieel voor het visueel maken van je helpdesk, serviceafdeling of dienst. Met de juiste foto straalt jouw bedrijf persoonlijkheid, sympathie en herkenning uit, zowel intern als extern. In dit digitale tijdperk, waar zakendoen vaak afstandelijker is geworden, is het van belang dat een potentiële klant kan zien met wie hij te maken heeft.

Je hebt de keuze om de portretfoto's te laten maken in onze studio bij Emogy of onze fotograaf komt naar jouw bedrijf om samen met jou een geschikte omgeving te selecteren. Of het nu een werksfeer betreft of een egale achtergrond, we zorgen ervoor dat het past binnen de (huis)stijl van jouw bedrijf of product. Tijdens de fotosessie worden de foto's direct op een beeldscherm getoond, zodat je direct het resultaat kunt beoordelen. Emogy verzorgt ook de eventuele nabewerking voor een optimaal eindresultaat.

Bedrijfsfotografie op locatie

Het juiste
Beeld vastleggen


Beeld zegt alles. Wist je dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Productfotografie

Productfotografie – de fotograaf op locatie

Emogy biedt flexibele opties voor productfotografie, zowel op locatie als in onze eigen fotostudio in Heerhugowaard. We bedienen een breed werkgebied, waaronder Alkmaar, Hoorn, Schagen, Enkhuizen, Zaanstad en Haarlem. Natuurlijk zijn we ook beschikbaar op andere locaties in zowel Noord- als Zuid-Holland.

Toepassing van bedrijfsfotografie en fotobewerking

Emogy zorgt ervoor dat foto's kunnen worden geïntegreerd in drukwerk, websites en huisstijluitingen. We bieden een volledige service, inclusief het afwerken van bedrijfsfoto's en het gebruik ervan in aantrekkelijke reclameproducten of publicaties. Met onze professionele (ISO) kleurgekalibreerde computersystemen voeren we gewenste fotobewerkingen snel en nauwkeurig uit.

Na voltooiing worden de bedrijfsfoto's digitaal aan de opdrachtgevers geleverd, via een USB-stick, FTP-server of andere media.

Kennis maken?

Wil je indruk maken met je bedrijfsfoto's? Ontdek de mogelijkheden van Emogy's bedrijfsreportages en fotografie.

Top