Webdesign Heerhugowaard
Kies voor de B2B Website specialist

Bent u op zoek naar een webdesign bureau in Heerhugowaard? Bij reclamebureau Emogy, gevestigd op industrieterrein de Zandhorst, leveren wij oplossingen voor professionele zakelijke websites. Laat u website bouwen volgens de laatste standaard. Met o.a. full responsive design, storytelling blokken en maximale SEO prestaties. Wij kunnen u ook helpen met copywriting, fotografie, fotobewerking en aanvullende online marketing activiteiten voor uw website.

Image
Image

Bedrijfswebsite op maat laten maken?

De webdesigners van Emogy ontwerpen, bouwen en onderhouden websites voor organisaties die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste technieken op het internet. Zo krijgen nieuwe websites standaard een responsive design voor een automatische aanpassing naar mobile devices zoals smartphones en tablets.

 

Emogy bouwt websites die volledig aansluiten bij uw wensen; van een eenvoudige website tot een meertalige website met portaalpagina’s en uitgebreide conversietracking. Het webdesign gaat verder dan alleen het implementeren van de huisstijl en het maken van een aantal webpagina’s. Het ontwerp wordt structureel aangepakt en er wordt goed gekeken naar het doel van uw website.

Website is uw visitekaartje

Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online. Een bezoek aan uw website is hiermee vaak het eerste contactmoment en deze moet zeker een blijvend positieve indruk achterlaten. Emogy zorgt voor een grafisch aantrekkelijke website met een doeltreffende inhoud. Daarnaast zorgen wij middels slimme SEO technieken dat u B2B website gevonden wordt. Dit is immers de start van uw succes!

Zoekmachine optimalisatie – voor een toppositie

Naast een professionele website met een pakkend design is het verkrijgen van een goede ranking bij zoekmachines vaak essentieel om uw producten en organisatie goed zichtbaar te maken. Bij Emogy passen wij structurele en slimme technieken toe vanuit de zogenaamde Search Engine Optimization (SEO). U zult merken dat er vaak meerdere acties nodig zijn voor het verkrijgen van een maximale ranking. Met advies en gerichte handelingen helpt Emogy u met het verkrijgen van een toppositie. Wij ondersteunen u ook met keyword-analyses, concurrentiebenchmarking en SEO-copywriting.

Ook online marketing, met een integrale aanpak

Op het gebied van de online marketing kunnen wij u ook ondersteunen. Hierbij geloven wij niet in losse acties, maar in een integrale aanpak waarbij al uw mogelijkheden op het gebied van social media, adverteren (o.a.AdWords), video, mailing, linkbuilding, blogs en portalen maximaal worden benut.

Image

Portfolio
Een selectie van onze websites

Zakelijke moderne website laten maken

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

Website ontwerp industriele producent

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies maar ook voor de dochterorganisaties LCT en SEI.

Zakelijke moderne website laten maken

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Website op maat?

 Maak kennis met reclamebureau Emogy in Heerhugowaard. Graag vernemen wij uw website wensen. Om een website verder in te vullen kunnen wij u ook helpen met copywriting, product- of bedrijfsfotografie en videoproducties. Met SEO en SEA zorgen wij dat uw website maximaal zichtbaar is bij zoekmachines zoals Google.

Top