Webdesign Heerhugowaard
Kies voor de B2B Website specialist

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Heerhugowaard? Bij reclamebureau Emogy, gevestigd op industrieterrein de Zandhorst, leveren we oplossingen voor professionele zakelijke websites. Laat je website bouwen volgens de laatste standaard, met onder andere full responsive design, storytelling blokken en maximale SEO prestaties. We kunnen je ook helpen met copywriting, fotografie, fotobewerking en aanvullende online marketing activiteiten voor je website.

Website bouw icon
Draka interfoam

Bedrijfswebsite op maat laten maken?

De webdesigners van Emogy ontwerpen, bouwen en onderhouden websites voor organisaties die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste technieken op het internet. Zo krijgen nieuwe websites standaard een responsive design voor een automatische aanpassing naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Emogy bouwt websites die volledig aansluiten bij jouw wensen; van een eenvoudige website tot een meertalige website met portaal pagina’s en uitgebreide conversie tracking. Het webdesign gaat verder dan alleen het implementeren van de huisstijl en het maken van een aantal webpagina’s. Het ontwerp wordt structureel aangepakt en er wordt goed gekeken naar het doel van jouw website.

Website is uw visitekaartje

Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online. Een bezoek aan jouw website is daarmee vaak het eerste contactmoment en deze moet zeker een blijvend positieve indruk achterlaten. Emogy zorgt voor een grafisch aantrekkelijke website met een doeltreffende inhoud. Daarnaast zorgen we middels slimme SEO technieken dat jouw B2B website gevonden wordt. Dit is immers de start van jouw succes!

Zoekmachine optimalisatie – voor een toppositie

Naast een professionele website met een pakkend design is het verkrijgen van een goede ranking bij zoekmachines vaak essentieel om jouw producten en organisatie goed zichtbaar te maken. Bij Emogy passen wij structurele en slimme technieken toe vanuit de zogenaamde Search Engine Optimization (SEO). Je zal merken dat er vaak meerdere acties nodig zijn voor het verkrijgen van een maximale ranking. Met advies en gerichte handelingen helpt Emogy u met het verkrijgen van een toppositie. Wij ondersteunen je ook met keyword-analyses, concurrentiebenchmarking en SEO-copywriting.

Ook online marketing, met een integrale aanpak

Op het gebied van de online marketing kunnen wij jou ook ondersteunen. Hierbij geloven wij niet in losse acties, maar in een integrale aanpak waarbij al uw mogelijkheden op het gebied van social media, adverteren (o.a.AdWords), video, mailing, linkbuilding, blogs en portalen maximaal worden benut.

SEO statistieken

Webdesign
Een greep uit ons werk

Dertec - Website

Een website in een nieuwe door Emogy ontworpen huisstijl. Met een heldere structuur en nieuwe productfoto’s biedt de website veel…

Derako International - Website

De website is sinds de eerste versie, in 2011, veel ontwikkeld. De website rankt op veel landen op nummer 1…

Robin Telecom - Website

Twee websites zijn ontworpen: een website voor de zakelijke markt en een website voor de particuliere markt (inclusief een geïntegreerde…

Website op maat?

Maak kennis met reclamebureau Emogy in Heerhugowaard. Graag vernemen wij jouw website wensen. Om een website verder in te vullen kunnen wij je ook helpen met copywriting, product- of bedrijfsfotografie en videoproducties. Met SEO en SEA zorgen wij dat jouw website maximaal zichtbaar is bij zoekmachines zoals Google.

Top