Full Service Bureau Emogy
Alles voor een maximale impact

Bij Emogy, afgeleid van 'Emotion' en 'Technology', draait het om het losmaken van positieve emoties en beleving bij de communicatie van jullie producten of diensten. Een doeltreffende strategie is ons uitgangspunt. Jouw voordelen:

 

  • Werken met een creatief en vakkundig team

  • Meer dan 20 jaar B2B ervaring

  • Alles voor jouw communicatie - Full Service Bureau
     

  • Meertalige en internationale communicatie

  • Expertise in SEO & SEA en gecertificeerd Google Partner 

  • Krachtige marketing-tools; o.a. Emogy Disc Analyse en het Marketing Planbord

Danker van der Kamp

Het ontstaan
Van Emogy

Full Service Marketing- en Reclamebureau Emogy is opgericht in 2003 uit de behoefte een reclamebureau te creëren die de B2B en technische markt echt begrijpt.


Danker van der Kamp, directeur en eigenaar van Emogy, spreekt uit ervaring en weet dat de communicatie van technische producten kennis vergt.

"Als voormalig marketingmanager bij een technische organisatie zag ik een kloof tussen de kennis binnen de organisatie en de kennis bij reclamebureaus. Een gebrek aan diepgaande kennis van zowel de producten als de markt zorgde ervoor dat de communicatie niet duidelijk werd en dat er veel tijd verloren ging met het corrigeren en instrueren van het bureau."

Hij licht dit verder toe: "Teksten en beeldmateriaal, maar vaak ook concepten, moesten uiteindelijk binnen de eigen organisatie worden gemaakt of bedacht waarbij het bureau hierdoor alleen maar de vormgeving verzorgde. Niet echt ontzorgend en efficiënt. Zo ontstond bij mij het idee om een bureau te beginnen dat de B2B en technische markt écht begrijpt. Een bureau dat doeltreffende communicatie maakt, waarbij de opdrachtgever niet met onnodige vragen en corrigerend werk wordt opgezadeld."


Meer weten? Neem contact met mij op en plan een kennismakingsgesprek in.

Full Service Reclamebureau
Meertalige communicatie

Veel van de communicatie die Emogy maakt, of het nu om brochures, websites, videoproducties of Google Ads campagnes gaat, is meertalig. Werkt je veel internationaal, dan zul je bij Emogy zeker de voordelen van een ervaren bureau merken.

Onze drive
Alles voor een maximale impact


Vanuit onze kennis en vaardigheden doen wij er "Alles" aan om onze klanten meer marketing- en communicatiekracht te geven. Het is deze kracht die samen met een juiste strategie voor een maximale impact bij de doelgroep zorgt.

 

De term "Alles" zien wij ook breder. Als Full Service Bureau leveren wij jou een totaalpakket, met communicatie-oplossingen zowel online als offline. Hierdoor kan je met één partij werken. Dat maakt de processen efficiënt en je verkrijgt bovendien een eenduidige uitstraling richting de markt.

Laptops op een plank

Hoe
Wij jullie helpen

Veel B2B ervaring

Met al meer dan 20 jaar B2B ervaring weten wij als geen ander wat nodig is voor succesvolle communicatie. Wij zijn op de hoogte van alle aspecten van de B2B marketing en de ‘customer journey’ in een zakelijke markt. Vanuit deze kennis en ervaring weten wij wat werkt en hoe (potentiële) klanten tot actie worden aangezet.

Zowel denkers als doeners

Ons team bestaat uit denkers en doeners. Denkers met een marketing- en technische achtergrond die de meest effectieve strategie opstellen. Doeners met een grafische achtergrond die het idee creatief omzetten in beeld. Hiermee hebben wij de ideale mix voor het succes van uw communicatie.

Meer voor de techniek

Technische en industriële bedrijven bieden wij meer. Een aantal van onze medewerkers hebben ook een technische achtergrond. Vanuit hun kennis begrijpen ze processen en producten snel waardoor er in korte tijd doeltreffende communicatie gemaakt kan worden. Dat spaart je tijd en geld en maakt jullie communicatie bovendien uiterst krachtig.

Internationale reclame

Reclamebureau Emogy is gevestigd in Heerhugowaard, Noord Holland, en wij maken reclame voor diverse nationale en internationale organisaties en merken. De communicatieproducten en reclames worden ingezet op bijna alle continenten en in een grote verscheidenheid aan talen.

B2B marketing communicatie

Bent je op zoek naar een full-service bureau met veel ervaring in B2B marketing? Zoekt je een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om jullie omzet en marktaandeel te vergroten en samen met jou nieuwe markten te ontwikkelen.

Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten aandacht moet zijn voor veel aspecten van het product en uw specifieke markt. Een technisch product is meer dan een flesje shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Top