Vormgeving & Ontwerp
Krachtige logo's, huisstijlen en documentatie

Emogy is jouw creatieve partner voor vormgeving en ontwerp. Bij ons reclamebureau streven we ernaar om nieuwe huisstijlen te creëren en opvallende logo's te ontwerpen die jouw merk een maximale impact geven. Daarnaast leveren we krachtige ontwerpen voor brochures, folders, verpakkingen en online media om jouw boodschap effectief over te brengen.

Huisstijl icon

Huisstijl en logo ontwerp

Een sterke huisstijl en een krachtig logo vormen de kern van de visuele identiteit van je bedrijf. Bij Emogy begrijpen we het belang van een consistente uitstraling in al je communicatie-uitingen. Of het nu gaat om je website, briefpapier, visitekaartjes, gevelborden of bedrijfsauto's, een herkenbare huisstijl zorgt voor een professionele en betrouwbare indruk bij je doelgroep. Ons team van ontwerpers staat klaar om een unieke huisstijl voor je te creëren die past bij de waarden en doelen van je bedrijf. Van het ontwerpen van een opvallend logo tot het kiezen van de juiste lettertypes en kleuren, wij zorgen ervoor dat je huisstijl consistent, krachtig en aantrekkelijk wordt.

Primix brochure
Veromatic huisstijl

Huisstijlhandboek of Corporate Identity Guide laten maken?

In aanvulling op je nieuwe huisstijlontwerp kunnen we een huisstijlhandboek maken, ook bekend als Corporate Identity Guide. Hierin staan alle do's en don'ts van je nieuwe huisstijl en merk. Het document bevat onder andere de juiste logo-posities, merkwaarden, ‘tone of voice’ en kleurdefinities.

Ben je op zoek naar een update voor je huisstijl of overweeg je zelfs een volledig nieuw ontwerp, inclusief een huisstijlhandboek? Neem dan contact met ons op.


Contact

Ontwerp van brochure, advertentie en meer

Bij Emogy verzorgen we niet alleen het grafisch ontwerp en de vormgeving van diverse marketingmaterialen zoals brochures, mailingen, posters, advertenties en nieuwsbrieven, maar we zorgen er ook voor dat deze ontwerpen de boodschap van jouw bedrijf effectief overbrengen.

Indien gewenst, gaan we nog een stap verder en nemen we ook de verantwoordelijkheid voor de mediaplanning of verzorgen wij de druk van de materialen. Een totaal oplossing dus met maximale impact!

Gorter advertenties
Gorter mockup

Grafisch ontwerp van verpakkingen

Ben je als opdrachtgever op zoek naar een opvallend ontwerp voor een verpakking of productlabel? Bij Emogy verzorgen we het volledige ontwerpproces, van het bepalen van de lay-out met eventuele inlays tot het vormgeven van de buitenzijde. We ontwerpen aansprekende illustraties en zorgen waar nodig voor de fotografie om het ontwerp compleet te maken.

Kennis maken?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen versterken met professionele vormgeving en krachtige logo's. Samen creëren we een unieke identiteit en met ontwerpen die indruk maakt op jouw doelgroep.

Top