Vormgeving & Ontwerp
Krachtige logo's, huisstijlen en documentatie

Bij reclamebureau Emogy ontwikkelen wij nieuwe huisstijlen en ontwerpen wij sprekende logo's. Wij weten als geen ander dat dit ontwerp belangrijk is voor de uitstraling van uw organisatie, product of dienst. Uw huisstijl komt namelijk overal in terug. Ook verzorgen wij frisse ontwerpen voor brochures, folders, verpakkingen en online media.

Huisstijl icon

Huisstijl en logo ontwerp

Een duidelijke huisstijl en een sprekend logo zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsimago. De huisstijl moet dan ook consistent toegepast en doorgevoerd worden in alle communicatiemiddelen. Denk hierbij aan uw website, briefpapier, visitekaartjes, gevelborden en bedrijfsauto’s. Uw huisstijl is meer dan alleen een logo. Het bestaat ook uit lettertypes, regelafstanden, kleurgebruik en vormen.

Primix brochure
Veromatic huisstijl

Huisstijlhandboek of Corporate Identity Guide laten maken?

In aanvulling op uw nieuwe huisstijlontwerp kunnen wij een huisstijlhandboek, in het Engels ook wel Corporate Identity Guide genoemd, maken. Daar staan alle do’s en dont’s in van uw nieuwe huisstijl en merk. In het document worden o.a. de toe te passen logo-posities, merkwaarden, taalgebruik en de kleurdefinities voor RGB, CMYK en PMS toepassingen beschreven. Zo’n boek is wel zo handig als meerdere vestigingen heeft of met stagiaires werkt die uw huisstijl consistent moeten toepassen.

 

Wilt u uw huisstijl een moderne touch geven of een geheel nieuwe huisstijl laten ontwikkelen? Dan bent u bij Emogy aan het juiste adres.

Ontwerp van brochure, poster of advertentie

Ook voor de grafische vormgeving en de opmaak van brochures, mailingen, posters, advertenties en nieuwsbrieven kunt u bij reclamebureau Emogy terecht. Als u dat wenst, verzorgen wij, naast het ontwerp en de grafische vormgeving, ook het drukken, de verzending en de aflevering, zowel nationaal als internationaal.

Gorter advertenties
Gorter mockup

Grafisch ontwerp van verpakkingen

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een pakkend ontwerp voor een verpakking of productlabel? Reclamebureau Emogy verzorgt voor u het grafisch ontwerp en de vormgeving van verpakkingen. Hieronder valt het vaststellen van de lay-out, het kleurgebruik, het gebruik van veiligheidstekens en de typografie. Daarnaast ontwerpen en verzorgen wij bijbehorende illustraties en de fotografie voor de verdere invulling van het ontwerp.

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top