Robin Telecom Development, Intercoms van wereldklasse.


Met mooie en hoogwaardige producten kun je de wereld veroveren. Dat bewijst Robin Telecom Development uit Alkmaar. Wij werken al sinds 2013 voor deze innovatieve opdrachtgever waarbij de organisatie is uitgegroeid tot een vooraanstaande internationaal opererende leverancier en producent van audio en video intercomsystemen.

Over de jaren heen hebben wij veel voor hun kunnen betekenen zowel op grafisch als digitaal gebied. Recent hebben wij campagnemateriaal en verpakkingen mogen maken voor de lancering van hun nieuwe video intercom welke compatible is met Apple Homekit. Een uitdagend project waarbij aan alle communicatie-standaards van Apple moest worden voldaan.

Productie van twee internationale websites


Voor Robin Telecom heeft Emogy twee websites gemaakt. Eén voor de zakelijke markt (Robintele.com) en een voor de particuliere markt (Robin.nl). De laatst genoemde website voor de promotie van hun Apple Homekit producten is een meertalige website, met een geïntegreerde webshop, die wereldwijd beschikbaar is voor de bestelling van hun producten.

Hoe communiceer je een technisch sterk maar vooral ook mooi product? Wij hebben binnen de website gekozen voor grote sprekende foto’s welke broksgewijs worden gepresenteerd. Hiermee ontstaat erbij het scrollen een verhaal waarin de unieke eigenschappen stapsgewijs worden toegelicht.

Robin telecom website

Productfotografie en fotobewerking

Mooie productfoto's zijn van groot belang wanneer je een product wilt verkopen, zeker bij zo’n stijlvol product als de Robin Intercom unit. De afgelopen jaren hebben wij voor deze opdrachtgever in onze studio zeer uiteenlopende producten gefotografeerd.


Robin telecom productfotografie
Robin telecom productfotografie

Maken van producthandleidingen


Naast de productfotografie hebben wij ook de verpakking en de handleidingen voor Robin Telecom Development ontwikkeld. Aan iedere handleiding is een briefing vooraf gegaan waarbij wij samen met Robin de interacties hebben vastgesteld om daarna in zo min mogelijk stappen de acties uit te tekenen en te beschrijven. Omdat wij “Ikea stijl” illustraties maken is de tekstuitleg beperkt en dat maak de vertalingen eenvoudiger en voordeliger. Ook kunnen er meer talen in één document worden samengevoegd.

Robin telecom handleiding
Robin telecom handleiding

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top