Isolatie Combinatie Beverwijk, Expert in industriële isolatie


Hoe onderscheid je je in een markt met een aantal grote spelers? Dit is de centrale vraag die wij van Isolatie Combinatie meekregen en van waaruit alle communicatie is ontwikkeld. Wij werken sinds 2016 succesvol voor deze enthousiaste en gedreven opdrachtgever en dat geeft energie.

Hun meertalige website heeft over de afgelopen jaren steeds meer bezoekers getrokken en ook het aantal conversies van de Google Ads campagnes laat een continu stijgende lijn zien. Wat hebben wij nog meer voor hun gemaakt? Een Engelstalige bedrijfsbrochure, case study sheets, een bedrijfsvideo en productleaflets. Ook verzorgen wij een maandelijkse interne vlog waarmee de betrokkenheid van het internationaal werkende personeel wordt verhoogd.

Website Bouw en Upgrade


De door Emogy gemaakte Isolatie Combinatie website is niet alleen een verkoopondersteunende tool, maar inmiddels ook een bewezen lead generator. In 2019 heeft de website een update gehad waarbij zowel de visuele gebruikerservaring als de technische performance zijn verbeterd. Dit heeft bijgedragen aan een betere ranking, maar ook aan de uitstraling als volwaardige marktpartij voor grote olieconcerns, de chemische en procesindustrie.

IC-insulation website

Bedrijfsvideo met Nederlandse voice-over


Een voice-over geeft een video meer kracht. Dat geldt ook zeker voor deze door ons gemaakte bedrijfsvideo voor Isolatie Combinatie. De productie is gestart met een briefing op locatie van waaruit het filmscript is gemaakt. In navolging is er door Emogy op locatie gefilmd en is het geheel samen met een audiotrack en de ingesproken stem afgemonteerd. Voor een bredere toepassing, o.a. op de website, is de video zowel in de Nederlandse als Engelse taal gerealiseerd. 

Bedrijfsbrochure


De Engelstalige bedrijfsbrochure van Isolatie Combinatie moest het bedrijf vooral neerzetten als een gerenommeerde en betrouwbare marktpartij. Hiertoe zijn door Emogy niet alleen passende teksten geschreven maar zijn in het ontwerp ook grote industriële afbeeldingen toegepast waarmee het bedrijf aangeeft dat zij klaar is voor iedere industriële klus van formaat.

IC-insulation brochure

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top