Polychromal, Specialist in aluminium bedrukking


Polychromal is een familiebedrijf dat sinds de jaren zestig uitgroeide tot een internationale industriƫle producent. De organisatie produceert aluminium basisplaten voor productiebedrijven en vervaardigt daarnaast industriƫle en grafische producten uit aluminium.

Ooit startte onze samenwerking met het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. De campagnes hebben Polychromal veel opgeleverd waardoor wij in navolging op meerdere gebieden hun marketing zijn gaan ondersteunen. Zo hebben wij een meertalige internationale website gemaakt, maken wij hun nieuwsbrief, beheren hun social media kanalen en hebben de bedrijfsvideo gemaakt.

Internationale website voor twee divisies


Het ontwerp van de Polychromal website is door ons uitgevoerd in combinatie met een herontwikkeling van de huisstijl. Door het gebruik van witte open vlakken en een frisse groen- blauwe kleurstelling voor de twee divisies is er een heldere navigatie ontstaan. Op verzoek van Polychromal hebben wij nieuwe en aanvullende teksten geschreven en de content verder geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Image

Bedrijfsvideo met Engelse voice-over


De nieuwe bedrijfsvideo moest vooral een duidelijk beeld geven van de organisatiestructuur en de grote verscheidenheid aan aluminium producten. We startten met een briefing en script van waaruit er op locatie is gefilmd. In de montage zijn zowel bestaande als nieuwe filmbeelden afgemonteerd samen met een professionele Engelstalige voice-over stem.

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top