Effectieve Google Ads campagnes
Voor maximale conversies

SEA - Adverteren bij zoekmachines
Google Ads

Bij Emogy benutten we zoekmachine adverteren om jouw bedrijf op prominente posities te plaatsen binnen de zoekmachineresultaten. Door gericht advertentieruimte in te kopen, verschijnen jouw advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten, waardoor ze direct zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Onze focus ligt op het selecteren van relevante zoekwoorden en het opstellen van overtuigende advertentieteksten met een effectieve call to action, zodat jouw advertenties maximaal rendement behalen.

Image
Image

Online adverteren

Bij Emogy streven we ernaar om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te maximaliseren in relevante online omgevingen. Hoewel Google Ads vaak de voorkeur heeft vanwege het grote bereik, erkennen we ook de waarde van adverteren op LinkedIn, vooral in B2B-contexten. Op LinkedIn kunnen advertenties nauwkeurig worden gericht op professionals met specifieke functies, achtergronden of opleidingen, waardoor je jouw doelgroep precies kunt bereiken en effectief kunt targeten. Met onze expertise in zowel Google Ads als LinkedIn-advertenties, helpen we je om jouw online aanwezigheid te versterken en je doelgroep op de juiste platforms te bereiken.

Assistentie bij Google Ads en meer ...

Wil jij een start maken met het adverteren bij zoekmachines, dan kan Emogy jou verder helpen. Emogy adviseert en assisteert je onder andere bij het opzetten van Google Ads campagnes. Ook kunnen we het volledige advertentiebeleid bij zoekmachines voor je beheren, waarbij je altijd vanuit je eigen account direct toegang hebt tot alle gegevens en resultaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het adverteren bij zoekmachines. Emogy is officieel Google Partner en heeft alle relevante certificeringsexamens doorlopen. Hiermee beschikken wij over de kennis en ervaring om jouw Google Ads campagnes tot een succes te maken.

 

Actief in de techniek?


Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook een technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve campagnes kunnen maken.

Lees meer

Vliegtuigmotor

Zoekmachine optimalisatie

Met onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie houden wij bij het bouwen al rekening met de indexering van jouw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kunnen we jou ook helpen met het schrijven van teksten, contentmarketing, SEO-analyses, social media beheer, linkbuilding en Google Ads-campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wil jij meer weten over SEO of een website laten maken? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op. Je kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

Voor de vormgeving en aankleding van je website verzorgen we ook product- en bedrijfsfotografie in Heerhugowaard en omstreken. We beschikken over een eigen fotostudio. Hier vind je meer informatie over fotografie in Heerhugowaard.

Mannen in overleg

Kennis maken?

Haal het maximale uit je online advertenties met Emogy's Google Ads expertise. Bereik jouw doelgroep effectief en verhoog je conversies. Geef je bedrijf een voorsprong in de digitale wereld.

Top