Fotografie & Videoproducties
Krachtige beelden en sprekende video's

Met een pakkende en frisse foto verkoopt u uw product beter. Een goede productfoto levert een eerste, blijvende positieve indruk. Reclamebureau Emogy verzorgt productfotografie, bedrijfsfotografie en videoproductie's.

De meeste productfotografie vindt plaats in onze eigen fotostudio, maar bij grotere producten, zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. Emogy beschikt over de juiste apparatuur om uw producten professioneel in beeld te brengen.

Fotografie & Video icon

Het juiste beeld vastleggen

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze hersenen onthouden beeld 50% beter dan tekst. In zakelijke communicatie is het dus van essentieel belang om met de juiste beelden te werken, of het nu om websites, drukwerk of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Bekijk voorbeelden

Robin telecom productfotografie

Film en video

Emogy realiseert ook HD videoproducties waarbij wij filmen op locatie of in de studio. Hierbij verzorgen wij een duidelijk en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De videoproducties worden gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. Onder andere voor plaatsing op de bedrijfswebsite of in een YouTube kanaal, voor beurs-/verkooppresentaties en evenementen.

Bedrijfsfotografie

Zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsfotografie? Emogy levert oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen onder andere productfotografie/packshots, portretfotografie, fotografie van productieprocessen en evenementen.

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top