Fotografie & Videoproducties
Krachtige beelden en sprekende video's

Met krachtige beelden en sprekende video's brengen we jouw website tot leven. Een pakkende foto of een boeiende video kan het verschil maken in het verkopen van jouw product of het overbrengen van jouw boodschap. Bij Emogy zijn we gespecialiseerd in productfotografie, bedrijfsfotografie en videoproducties.

Onze fotostudio is uitgerust met alles wat nodig is voor hoogwaardige productfotografie. Voor grotere items, zoals machines of installaties, komen we graag naar jouw locatie toe. Met onze professionele apparatuur zorgen we ervoor dat jouw producten op de best mogelijke manier worden vastgelegd, zodat ze optimaal presenteren op jouw website, in marketingmateriaal of op sociale media.

Fotografie & Video icon

Het juiste beeld vastleggen

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze hersenen onthouden beeld 50% beter dan tekst. In zakelijke communicatie is het dus van essentieel belang om met de juiste beelden te werken, of het nu om websites, drukwerk of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Bekijk voorbeelden

Robin telecom productfotografie

Film en video

Emogy realiseert ook HD videoproducties waarbij wij filmen op locatie of in de studio. Hierbij verzorgen wij een duidelijk en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De videoproducties worden gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. Onder andere voor plaatsing op de bedrijfswebsite of in een YouTube kanaal, voor beurs-/verkooppresentaties en evenementen.

Bedrijfsfotografie

Zoek jij een professionele fotograaf voor jouw bedrijfsfotografie? Emogy levert oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen onder andere productfotografie/packshots, portretfotografie, fotografie van productieprocessen en evenementen.

Kennis maken?

Ontdek de kracht van visuele storytelling met Emogy! Laat jouw producten stralen met onze professionele fotografie en videoproducties.

Top