Alles voor een maximale impact
Specialist in B2B


Bureau Emogy
B2B Marketing & communicatie


Marketing- & Reclamebureau Emogy, gevestigd in Heerhugowaard, biedt marketing ondersteuning aan nationale en internationale organisaties en merken. Wij verzorgen analyses en helpen bij het maken van een doeltreffende strategie. Daarnaast verzorgen wij Google Ads campagnes, SEO-optimalisatie, Lead generatie en Linkedin campagnes.

Twee mannen in overleg

Een duidelijk visie

Zoekt u een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om uw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met u nieuwe markten te ontwikkelen. Wij helpen u met adviezen en inzichten maar zeker ook met concrete producten zoals campagnes en promotiemateriaal waardoor u een doeltreffende invulling kan geven aan uw B2B marketingbeleid.

Doelgroep targeting

De B2B aankoopprocessen zijn vaak totaal anders dan die in een consumentenmarkt. B2B producten en diensten hebben in het algemeen de eigenschap dat ze meer uitleg nodig hebben en dan niet alleen naar één persoon, maar richting een groep van mensen die allen, vanuit hun eigen discipline, invloed hebben op het aankoopproces. Binnen deze groep van mensen, ook wel de Decision Making Unit (DMU) genoemd, zal iedereen zich vanuit zijn of haar positie door de juiste vertaling van de producteigenschappen aangesproken en overtuigd moeten voelen. Bij Emogy kijken wij goed naar het gedrag van uw potentiele opdrachtgevers en zorgen wij dat uw product of dienst met voldoende diepgang en beleving wordt gecommuniceerd.

Emogy Disc Analyse™

Merkwaarden, marktpositie, USP's...
In acht heldere stappen naar creatie.

Marketing voor kapitaalgoederen

Als het om de beslissing gaat met betrekking tot kapitaalgoederen, waarbij investeringen hoog zijn en aan meerdere randvoorwaarden moet worden voldaan, kan het beslissingstraject een langere periode duren. Gedurende deze gehele periode is er ter ondersteuning van de potentiële overeenkomst informatie nodig om de personen binnen de DMU de juiste beslissingen te laten nemen. De informatie moet relevant, pakkend zijn en antwoord geven op de heersende vragen. Het invulling geven aan deze vorm van communicatie kan voor een groot deel worden verzorgd vanuit de content marketing.

Content marketing - juist voor B2B

Marketing- en reclamebureau Emogy verzorgt de content marketing voor veel van haar opdrachtgevers. Het is een kennisintensief en uiterst belangrijke vorm van communicatie waaraan wij, met onze marketing en technische achtergrond, een hoogwaardige invulling kunnen geven.

Communicatiestrategie voor uw B2B marketing

Emogy biedt u de expertise om een succesvolle communicatiestrategie te ontwikkelen die bij een B2B-omgeving past. De creatieven van Emogy zijn gewend om zich in te leven in complexere producten en diensten, om deze vervolgens op een duidelijke en frisse manier te communiceren.

Haven

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top