Productfotografie en Packshots

Met een pakkende en frisse foto verkoopt u een product beter. Een goede productfoto levert vaak een eerste blijvende indruk van een product. Emogy fotografie te Heerhugowaard verzorgt productfotografie en packshots. De meeste productfotografie vindt in de fotostudio plaats maar bij grotere producten zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. 

Emogy fotografie beschikt over de juiste apparatuur om uw producten zuiver en schaduwvrij in beeld te krijgen.


Packshots – productfotografie voor reclamedoeleinden

Een packshot is een foto van een product, meestal inclusief de verpakking en etikettering, gebruikt om het product in reclame of andere media te communiceren. Een packshot is vaak een belangrijke stimulans om de verkoop van een product te initiëren of te ondersteunen.

Waar nodig is het mogelijk meerdere producten in hetzelfde perspectief te fotograferen om consistentie van afbeeldingen in bijvoorbeeld een gedrukte catalogus, digitale catalogus of webshop te creëren.

Fotobewerking van productfoto’s

Fotobewerking van productfoto's. Productfotografie in fotostudio.Bij sommige producten zullen er details of labels moeten worden aangepast, een product moet uit zijn omgeving worden geknipt of er moeten items aan een productfoto worden toegevoegd. Emogy beschikt over professionele (ISO) kleurgekalibreerde computersystemen om de gewenste fotobewerkingen snel en accuraat te kunnen uitvoeren.

Aflevering van productfoto's

Productfoto's worden digitaal afgeleverd aan de opdrachtgever. Dit kan op een USB-stick, DVD of via een FTP-server plaatsvinden.

Emogy fotografie kan via Emogy marketing en reclamebureau te Heerhugowaard ook voor de afwerking van uw productfoto zorgen en waar gewenst de foto toepassen in een pakkend reclameproduct of publicatie.

Productfoto’s kunnen onder andere de volgende formaten afgeleverd worden:

  • Hoge resolutie versie op 300dpi, voor drukwerk
  • Medium resolutie versie op 150dpi, voor o.a. PowerPoint presentaties
  • Lage resolutie versie op 72dpi, voor websites en digitale mailingen

 

Klik hieronder de links voor meer informatie: Bedrijfsfotografie - Heerhugowaard, Fotograaf Heerhugowaard, Maken fotomontage, Fotograaf Schagen

Gerelateerde artikelen