Zakelijke fotografie

en videoproducties

Fotograaf Heerhugowaard | zakelijke fotografie en videoproducties

Met een pakkende en frisse foto verkoopt u een product beter. Een goede productfoto levert vaak een eerste blijvende indruk van een product. Emogy fotografie te Heerhugowaard verzorgt productfotografie en packshots. De meeste productfotografie vindt in de fotostudio plaats maar bij grotere producten zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. Emogy fotografie beschikt over de juiste apparatuur om uw producten zuiver en schaduwvrij in beeld te krijgen.

Product fotografie

Packshots – productfotografie voor reclamedoeleinden

Een packshot is een foto van een product, meestal inclusief de verpakking en etikettering, gebruikt om het product in reclame of andere media te communiceren. Een packshot is vaak een belangrijke stimulans om de verkoop van een product te initiëren of te ondersteunen.

Waar nodig is het mogelijk meerdere producten in hetzelfde perspectief te fotograferen om consistentie van afbeeldingen in bijvoorbeeld een gedrukte catalogus, digitale catalogus of webshop te creëren.

Fotobewerking van productfoto’s

Fotobewerking van productfoto's. Productfotografie in fotostudio.Bij sommige producten zullen er details of labels moeten worden aangepast, een product moet uit zijn omgeving worden geknipt of er moeten items aan een productfoto worden toegevoegd. Emogy beschikt over professionele (ISO) kleurgekalibreerde computersystemen om de gewenste fotobewerkingen snel en accuraat te kunnen uitvoeren.

Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor uw technische producten en/of diensten een buitengewone aandacht moet zijn voor alle specifieke eigenschappen van de producten en de markt.

Aflevering van productfoto's

Productfoto's worden digitaal afgeleverd aan de opdrachtgever. Dit kan op een USB-stick, DVD of via een FTP-server plaatsvinden.

Emogy fotografie kan ook voor de afwerking van uw productfoto zorgen en waar gewenst de foto toepassen in een pakkend reclameproduct of publicatie.

Productfoto’s kunnen onder andere de volgende formaten afgeleverd worden:

  • Hoge resolutie versie op 300dpi, voor drukwerk
  • Medium resolutie versie op 150dpi, voor o.a. PowerPoint presentaties
  • Lage resolutie versie op 72dpi, voor websites en digitale mailingen

Klik hieronder de links voor meer informatie: Bedrijfsfotografie - Heerhugowaard, Fotograaf Heerhugowaard, Maken fotomontage, Fotograaf Schagen

Marketing strategie

ONZE DIENSTEN | WIJ BIEDEN U EEN TOTAALPAKKET

Huisstijl, logo & vormgeving

Emogy is expert als het gaat om het ontwerp van bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, het vormgeven van een brochure of het maken van een winnende verkoop-presentatie. Altijd consistent uitgevoerd in een herkenbare en frisse stijl.

Online marketing

Online groeien en meer leads creëren? Wij geloven niet in losse acties maar in een integrale aanpak waarbij al uw mogelijkheden op het gebied van social media, AdWords, video, mailing, linkbuilding, B-logs en portalen maximaal worden benut. Ervaar onze effectiviteit!

Strategie & concepten

Naast de ontwikkeling van een communicatiestrategie voor bestaande product/marktcombinaties, ondersteunen wij u bij de lancering van een nieuw product of dienst. Start samen met ons een brainstormsessie voor verrassende concepten en een sterke strategie.

Fotografie & videoproductie

Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus ook essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Webdesign

Uw B2B website moet vanzelfsprekend goed gevonden worden, maar hij dient de bezoeker ook vast te houden en tot actie aan te zetten. Succesvolle en aantrekkelijke website bouw (inclusief teksten) en zoekmachine optimalisatie behoren tot de competenties van Emogy.

Marketing advies & Branding

Emogy helpt u om het hoogste rendement uit uw investering in marketing & communicatie te halen. Samen met u analyseren wij het speelveld en adviseren wij u op het gebied van de online en offline marketing, reclame, mediakeuze, merkontwikkeling en strategie.

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top