Marketingadvies & Analyses
De B2B Specialist

Hoge verkoopcijfers, tevreden klanten en een goed imago, daar draait het toch om? Bureau Emogy adviseert op het gebied van marketing, reclame en promotie. Wij zijn bekend met de communicatieprocessen en kanalen binnen de B2B marketing en hebben bovendien kennis van veel technische producten. Dit betekent dat ons adviestraject in de meeste gevallen direct van start kan gaan!

Marketing-advies en analyse icon
Marketing overleg

Marketingadvies en creatieve oplossingen

Emogy helpt u om op een heldere en inspirerende manier meer rendement te halen uit uw investering in marketing & communicatie. Wij bedenken en ontwikkelen creatieve oplossingen in zowel online als offline media. Bij Emogy gaan wij met u om de tafel zitten om te brainstormen en komen met gericht marketingadvies en strategische ideeën om uw doelstellingen te realiseren. Wij vinden dat klantencontact leuk mag zijn. Succesvolle zakelijke communicatie en een effectieve marketing strategie komen voort uit een constructieve en plezierige samenwerking tussen klant en bureau.

Emogy Disc Analyse, voor een effectieve strategie

Hoe vaak gebeurt het niet dat er grafische aantrekkelijke communicatie wordt gemaakt waarbij de doeltreffendheid ver te zoeken is? Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de meest effectieve aanpak voordat er met de creatie wordt begonnen. Binnen de Emogy Disc Analyse™ worden meerdere analyses uitgevoerd welke u in staat stellen om een effectieve marketingstrategie te definiëren.

Een analyse in 8 logische stappen

De Emogy Disc Analyse bestaat uit acht heldere en logische stappen waarmee de nodige informatie wordt verzameld en geordend. Binnen het traject wordt er afwisselend vanuit het rationele- als belevingsstandpunt naar ontwikkelingen en eigenschappen gekeken. De Emogy Disc Analyse is in een kort tijdsbestek uit te voeren  waarmee de analyse ook goed aansluit bij huidige marktdynamiek. We communiceren immers veelal in een digitale omgeving waarin concurrenten voor snelle veranderingen kunnen zorgen.

Emogy Disc Analyse

Nieuwe impuls voor uw marketing?

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe impuls op het gebied van marketing neem dan contact op met Emogy. Misschien leidt ons eerste gesprek al direct tot nieuwe ideeën en inzichten waarmee u uw marketing beter kunt vormgeven.

Top