Marketingadvies & Analyses
De B2B Specialist

Hoge verkoopcijfers, tevreden klanten en een goed imago, daar draait het toch om? Emogy adviseert op het gebied van marketing, reclame en promotie. Wij zijn bekend met de communicatieprocessen en kanalen binnen de B2B-marketing en hebben bovendien kennis van veel technische producten. Dit betekent dat ons adviestraject in de meeste gevallen direct van start kan gaan!

Marketing-advies en analyse icon
Marketing overleg

Marketingadvies en creatieve oplossingen

Emogy helpt jou op een heldere en inspirerende manier meer rendement te halen uit je investering in marketing & communicatie. We bedenken en ontwikkelen creatieve oplossingen in zowel online als offline media.

Bij Emogy gaan we met jou om de tafel zitten om te brainstormen en komen met gericht marketingadvies en strategische ideeën om jouw doelstellingen te realiseren. Wij vinden dat klantencontact leuk mag zijn. Succesvolle zakelijke communicatie en een effectieve marketingstrategie komen voort uit een constructieve en plezierige samenwerking tussen jou en ons bureau.

Emogy Disc Analyse, voor een effectieve strategie

Hoe vaak komt het voor dat grafisch aantrekkelijke communicatie wordt gecreëerd waarbij de effectiviteit ver te zoeken is? Het is essentieel om een helder beeld te hebben van de meest effectieve aanpak voordat je met de creatie start. Met de Emogy Disc Analyse™ voeren wij diverse analyses uit die jou in staat stellen een effectieve marketingstrategie te definiëren.

Een analyse in 8 logische stappen

De Emogy Disc Analyse omvat acht duidelijke en logische stappen om essentiële informatie te verzamelen en te ordenen. Gedurende het traject kijken we afwisselend vanuit een rationeel en belevingsperspectief naar ontwikkelingen en kenmerken. De Emogy Disc Analyse kan snel worden uitgevoerd, waardoor het goed aansluit bij de huidige marktdynamiek. Wij communiceren voornamelijk in een digitale omgeving waar concurrenten voor snelle veranderingen kunnen zorgen.

Emogy Disc Analyse

Nieuwe impuls voor uw marketing?

Klaar om jouw B2B-marketing naar een hoger niveau te tillen? Ontvang professioneel advies en diepgaande analyses van ons ervaren team.

Top