Website laten bouwen
Kies voor de B2B Website specialist

Wilt u een professionele zakelijke website laten maken? Kies dan voor Emogy, de B2B website specialist. Wij leveren volledige op maat gemaakte websites met CMS voor eigen beheer van de content. Bovendien kunnen wij u helpen met de invulling van de website zoals fotografie, fotobewerking en copywriting.

Website bouw icon
FST website

Zakelijke website op maat

Emogy ontwerpt en bouwt, enkel- of meertalige, bedrijfswebsites die volledig aansluiten bij uw wensen. Iedere website heeft zijn eigen unieke template en wij kunnen waar gewenst functies zoals een offertetool, webshop of product configurator integreren.

Volgens de laatste technieken

Uw website wordt met bewezen Open Source Software gemaakt waardoor u maximale flexibiliteit geniet, zowel in functionaliteit als in hostingprovider. Emogy bouwt volgens de laatste technieken, met o.a. full responsive design, storytelling pages en slimme toevoegingen voor maximale vindbaarheid en zoekmachine prestaties. Hierbij is het goed te weten dat het team van Emogy zowel SEO als Google getraind is.

Website is uw visitekaartje

Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online. Een bezoek aan uw website is hiermee vaak het eerste contactmoment en deze moet zeker een blijvend positieve indruk achterlaten. Emogy zorgt voor een grafisch aantrekkelijke website met een doeltreffende inhoud. Daarnaast zorgen wij middels slimme SEO technieken dat u B2B website gevonden wordt. Dit is immers de start van uw succes!

Eigen team van webdevelopers

Emogy realiseert het webdesign en de bouw van websites in eigen huis. Dit doen wij met een eigen team van webdevelopers waardoor het overleg, ontwerp en de bouw efficiënt en doeltreffend verlopen. Een bijkomend voordeel, voor u als opdrachtgever, is dat eventuele latere aanpassingen of uitbreidingen van de website vaak snel te realiseren zijn.

Conversies maximaliseren, analyse en tracking

Conversie optimalisatie is een kreet die je steeds vaker hoort. Maar wat is dit nu precies? Een conversie is in essentie een omzetting van een websitebezoek naar een bepaald doel. Dit kan bijvoorbeeld een offerte-aanvraag, contactmoment, nieuwsbriefinschrijving of een bestelling in uw webshop zijn. Conversie optimalisatie en tracking worden steeds belangrijker in websites omdat conversies een directe indicatie geven over de prestaties van een website. Immers hoe meer conversie er zijn des te meer klantencontacten, offerte-aanvragen en orders u heeft. Emogy definieert samen met u de doelen en past de pagina's hierop aan. Wij zorgen voor de implementatie van de juiste tracking codes en kunnen u helpen met analyses, rapportage en AB-testing.

IC-insulation website

Webdesign
Een greep uit ons werk

Dertec - Website

Een website in een nieuwe door Emogy ontworpen huisstijl. Met een heldere structuur en nieuwe productfoto’s biedt de website veel…

Robin Telecom - Website

Twee websites zijn ontworpen: een website voor de zakelijke markt en een website voor de particuliere markt (inclusief een geïntegreerde…

Quest MI - Website

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Kennis maken?

Maak kennis met Emogy, laat een Emogy Disc Analyse uitvoeren of een Media Planbord maken.
Informeer verder naar onze diensten op het gebied van brand design, productie van een Brand Book of huisstijlhandboek en communicatie- of strategisch advies.

Top