Website laten bouwen
Kies voor de B2B Website specialist

Wil jij een professionele zakelijke website laten maken? Kies dan voor Emogy, dé B2B website specialist. Wij leveren volledig op maat gemaakte websites met CMS voor het eigen beheer van je content. Bovendien kunnen wij jou helpen met de invulling van je website, inclusief fotografie, beeldbewerking en copywriting.

Website bouw icon
FST website

Zakelijke website op maat

Emogy ontwerpt en bouwt enkel- of meertalige bedrijfswebsites die volledig aansluiten bij jouw wensen. Elke website heeft zijn eigen unieke template, en we kunnen, indien gewenst, functies zoals een offertetool, webshop of productconfigurator integreren.

Volgens de laatste technieken

Jouw website wordt met bewezen Open Source Software gemaakt, waardoor je van maximale flexibiliteit geniet, zowel in functionaliteit als in hostingprovider. Emogy bouwt volgens de laatste technieken, met onder andere full responsive design, storytelling pages en slimme toevoegingen voor maximale vindbaarheid en zoekmachineprestaties. Het is goed om te weten dat het Emogy-team veel ervaring heeft met SEO en Google getraind is.

Website is uw visitekaartje

Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online, een bezoek aan jouw website is daarmee vaak het eerste contactmoment. Emogy zorgt voor een grafisch aantrekkelijke website met een doeltreffende inhoud. Daarnaast zorgen wij met slimme SEO technieken dat je website gevonden wordt. Dit is immers de start van jouw succes!

Eigen team van webdevelopers

Emogy realiseert het webdesign en de bouw van websites in eigen huis. Dit doen we met een eigen team van webdevelopers waardoor het overleg, ontwerp en de bouw efficiënt en doeltreffend verlopen. Een bijkomend voordeel voor jou als opdrachtgever is dat eventuele latere aanpassingen of uitbreidingen van de website vaak snel te realiseren zijn.

Conversies maximaliseren, analyse en tracking

Conversie optimalisatie is een term die je steeds vaker hoort. Maar wat betekent het eigenlijk? Een conversie is in essentie de omzetting van een websitebezoek naar een bepaald doel. Dit kan bijvoorbeeld een offerte-aanvraag, contactmoment, nieuwsbrief inschrijving of een bestelling in je webshop zijn.

Conversie optimalisatie en tracking worden steeds belangrijker voor websites omdat conversies een directe indicatie geven over de prestaties van een website. Immers, hoe meer conversies er zijn, des te meer klantencontacten, offerte-aanvragen en orders je hebt. Emogy definieert samen met jou de doelen en past de pagina’s en tracking hierop aan. Daarnaast verschaffen wij je meer inzicht met analyses, rapportage en AB-testing.

IC-insulation website

Webdesign
Een greep uit ons werk

Quest MI - Website

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Isolatie Combinatie - Website

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

FST - Internationale website

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies maar ook voor de dochterorganisaties LCT en SEI.

Kennis maken?

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Kies Emogy als je partner voor het bouwen van je B2B-website en laat ons je helpen om indruk te maken op je potentiële opdrachtgevers.

Top