Derako International

Marketing en communicatie ondersteuning

Derako is een unieke speler in de markt voor massief houten gebouwaankleding. Niet alleen hebben zij een innovatieve montagesysteem voor plafonds, wanden en gevels maar ze leveren de systemen ook volledig op maat.

Wij werken voor Derako sinds 2011 en hebben naast uitvoerend communicatiewerk ook mee mogen denken in hun strategie. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en Emogy heeft daarbij kunnen ondersteunen.

Website bouw en ontwikkeling


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

Derako website

Huisstijlontwikkeling


Emogy is gevraagd het logo-ontwerp te updaten met behoud van vorm en kleur. In 2012 hebben wij de aanpassingen doorgevoerd en van hieruit hebben wij de huisstijlproducten zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen vormgegeven.

Derako huisstijl
Derako huisstijl

Brochure ontwerp


Het is een brochure geworden met veel grote inspirerende foto's en pakkende teksten. Hiermee wordt, zoals in de briefing gevraagd, met name de doelgroep "de architecten" aangesproken, die vaak zeer visueel zijn ingesteld. De brochure bevat 52 pagina's is in het Nederlands, Duits en Engels uitgevoerd.

Derako brochure
Derako brochure
Derako brochure

Advertenties die een architect raken


Ook de advertenties van Derako moesten de architect raken. Wij hebben hiervoor een concept ontwikkeld waarbij projectafbeeldingen half in de tekenfase en half in realiteit worden getoond. De visuele boodschap aan de architect: Creƫer ook een unieke project met massief hout.

Derako advertentie

Ontwerp van Sampleboxen


Wie wil er niet een verrassing ontvangen? De Derako sample box is een speciale doos die op aanvraag wordt verstuurd naar architecten. Wij hebben het ontwerp voor deze doos mogen maken waarbij er ook een variant voor hun partner Hunter Douglas is gemaakt.

Derako verpakkingen

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top