Online B2B Marketing
Doeltreffende strategie en technieken

Bij online B2B marketing is het gevonden worden door zoekmachines van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om direct de interesse van zoekers en bezoekers te wekken. Hoe adverteert u op de juiste online portalen en wat komt er kijken bij het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes? Hoe maakt u op een juiste manier gebruik van uw social-media kanalen en hoe creëert u, in een zakelijke markt, op een slimme manier meer verkeer door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram? Emogy helpt u met het beantwoorden van deze vragen en levert directe oplossingen voor uw succesvolle invulling van uw online marketing.

Online & Marketing icon
Twee telefoons
Google Partner

Maximale vindbaarheid van uw bedrijf

Vanzelfsprekend wilt u, met de voor u relevante zoekwoorden, bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Emogy is bekend met de technieken, platforms en advertentiemogelijkheden welke bijdragen aan een succesvolle online marketing in een B2B omgeving. Wij helpen u graag verder. Via de volgende linkjes leest u meer over onze diensten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en het adverteren bij zoekmachines.

Google Analytics verschaft aanvullende inzichten

Google Analytics kan u helpen om meer inzicht te verkrijgen in de voor uw organisatie relevante content en online activiteiten op en rond uw website. De tool levert ook direct meer informatie over uw doelgroep en de aan uw website gelinkte portalen en kanalen. Een voordeel van Google Analytics is dat het eenvoudig te koppelen is aan de overige Google producten zoals Ads, Search Console, Tag Manager, Alerts en Data Studio, waarmee op een slimme manier nog meer online marketinginformatie verkrijgt. Emogy is Google getraind en kan u helpen het maximale te halen uit Google Analytics en de overige Google tools. Daarnaast maken wij ook gebruik van ranking en analyse-tools van andere gerenommeerde partijen.

Online marketingstrategie, met een integrale aanpak

Het hebben van een fraai vormgegeven website of online portaal is nog geen garantie voor een succesvolle online marketing. Online marketing is meer en vergt vaak een integrale aanpak. Er zijn diverse tools die ingezet kunnen worden, waarbij uw zichtbaarheid en lead generatie binnen het internet vergroot worden. Hierbij kunt u denken aan presentaties op brancheportalen, social media, linkbuilding, nieuwsbrieven, digitaal adverteren (o.a. Google Ads) en video's. Het is vaak de combinatie van acties die uw online marketing nog krachtiger maakt. B2B bureau Emogy heeft veel kennis op dit gebied en ziet de onderlinge relatie van acties. Hiermee kunnen wij u adviseren maar ook helpen met concrete oplossingen op het gebied van het publiceren en copywriting.

Emogy Media Planbord verschaft het overzicht

De online mogelijkheden en kansen kunnen in eerste instantie complex en overweldigend overkomen. Emogy helpt u bij het inzichtelijk maken en structureren van de noodzakelijke online acties middels het maken van een online Media Planbord. In het Media Planbord koppelen wij de acties aan meetbare doelen (KPI's) en bepalen met u de te volgen online marketingstrategie. Neem contact op en start deze week nog een Emogy Media Planbord sessie met ons.

Online marketing

Online marketing met resultaat?

Maak kennis met B2B marketing- en reclamebureau Emogy. Laat een Emogy Media Planbord voor uw organisatie maken of informeer verder naar onze diensten op het gebied van social media beheer, SEO, online adverteren, Google analyse en rapportage, B2B webdesign en marketingadvies.

Top