Online B2B Marketing
Doeltreffende strategie en technieken

Als onderdeel van de online B2B marketing is het essentieel dat je website gevonden wordt door zoekmachines. Ook is het belangrijk om met al je communicatie snel de interesse van zoekers en bezoekers te wekken.

Hoe adverteer je op de juiste online portalen en wat komt er kijken bij het opzetten van Google Ads campagnes? Hoe gebruik je op een juiste manier je social-media kanalen en hoe creëer je, in een zakelijke markt, op een slimme manier meer verkeer door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram?

Emogy helpt je met het beantwoorden van deze vragen en biedt directe oplossingen voor een succesvolle invulling van jouw online marketing.

Online & Marketing icon
Twee telefoons
Google Partner

Maximale vindbaarheid

Vanzelfsprekend wil je met voor jou relevante zoekwoorden, bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Emogy is bekend met de technieken, platforms en advertentiemogelijkheden die bijdragen aan een succesvolle online marketing in een B2B omgeving. We helpen je graag verder, via de volgende linkjes vind je meer over onze diensten op het gebied zoekmachineoptimalisatie en het adverteren bij zoekmachines.

Google Analytics verschaft aanvullende inzichten

Google Analytics kan je helpen om meer inzicht te verkrijgen in de voor jouw organisatie relevante content en online activiteiten op en rond je website. De tool levert ook direct meer informatie over je doelgroep en de aan je website gelinkte portalen en kanalen.

Een voordeel van Google Analytics is dat het eenvoudig te koppelen is aan de overige Google producten zoals Ads, Search Console, Tag Manager, Alerts en Looker Studio, waarmee je op een slimme manier nog meer online marketinginformatie verkrijgt.

Emogy is als Google Partner getraind en kan je helpen om het maximale uit de Google-tools te halen. Daarnaast maken we ook gebruik van ranking- en analyse-tools van andere gerenommeerde partijen waarmee we veel inzichten verkrijgen die jouw marketing verder helpen.

Online marketingstrategie, met een integrale aanpak

Het hebben van een fraai vormgegeven website of online portaal is nog geen garantie voor succesvolle online marketing. Online marketing is meeromvattend en vereist vaak een integrale aanpak. Er zijn diverse tools die je kunt inzetten om je zichtbaarheid en leadgeneratie op het internet te vergroten. Denk hierbij aan presentaties op brancheportalen, social media, linkbuilding, nieuwsbrieven, digitaal adverteren (zoals Google Ads) en video’s.

Vaak is het de combinatie van acties die je online marketing nog krachtiger maakt. B2B bureau Emogy beschikt over veel kennis op dit gebied en ziet de onderlinge relatie van acties. Emogy kan jou adviseren en helpen met concrete oplossingen op het gebied van publiceren en copywriting.

Emogy Media Planbord verschaft het overzicht

De online mogelijkheden en kansen kunnen in eerste instantie complex en overweldigend lijken. Emogy helpt je bij het inzichtelijk maken en structureren van de noodzakelijke online acties middels het maken van een online Media Planbord. In het Media Planbord koppelen we de acties aan meetbare doelen (KPI's) en bepalen samen met jou de te volgen online marketingstrategie. Neem contact op en start deze week nog een Emogy Media Planbord sessie met ons.

Online marketing

Online marketing met resultaat?

Benieuwd hoe Emogy jouw online B2B-marketing kan verbeteren? Ontdek onze doeltreffende technieken, analyses en strategieën voor een sterke online aanwezigheid.

Top