PRIMIX, Performance by Design™


PRIMIX, een vooraanstaande producent van statische mengers, is al jaren een gewaardeerde klant van Emogy. Onze relatie startte in 2014, toen wij als bureau vanuit een pitch door PRIMIX zijn geselecteerd. Wij hoorden later dat in de keuze niet alleen onze creativiteit een rol heeft gespeeld maar zeker ook onze kennis op het gebied van de B2B marketing en techniek.

Na de bureaukeuze zijn wij direct aan de slag gegaan en hebben over de jaren veel voor hun mogen betekenen. Zo hebben wij onder andere voor PRIMIX een website gemaakt, de slogan "Performance by Design" ontwikkeld en een bedrijfsbrochure en video gemaakt. Ook verzorgen wij de wereldwijde Google Ads campagnes.

Vacature video


PRIMIX was al een tijd op zoek naar nieuwe medewerkers voor de productie. Technisch personeel was lastig te vinden. Dit is de reden dat wij de opdracht kregen een wervende video te maken gericht op een jonge doelgroep. Om deze doelgroep aan te spreken hebben wij in de video gebruik gemaakt van korte pakkende teksten, sprekende beelden en een dynamische audiotrack. De video is onder andere gepromoot of Instagram en Facebook, en is op de website geplaatst geweest. Dit heeft zeker de nodige aandacht opgeleverd!

Productie van bedrijfsvideo


In de briefing voorafgaande aan de videoproductie was het voor ons duidelijk: PRIMIX wenste een video met een grootse industriële uitstraling. Deze gedachte hebben wij meegenomen bij het maken van het storyboard, welke de basis is geweest voor de videoproductie en montage. De toevoeging van een Engelstalige voice-over stem heeft het grootse gevoel van de video verder versterkt.

Bedrijfsbrochure PRIMIX


Emogy heeft een bedrijfsbrochure gemaakt waarin de toepassingen en technologie centraal staan. Omdat de doelgroep veelal internationaal opereert, is de brochure in het Engels uitgevoerd.

Primix brochure
Primix brochure

Logo


Emogy heeft voor de opdrachtgever een geheel nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Uitgangspunten in het ontwerp waren merkwaarden zoals "betrouwbaar", "solide" en "hoge prestaties van de producten". Door het logo een robuust uiterlijk te geven zijn deze waarden op een duidelijk herkenbare manier meegenomen in het ontwerp. De meerkleurige letter X in het logo ontwerp symboliseert de menging van twee stoffen welke door de producten van de opdrachtgever (statische mengers) worden uitgevoerd.

Primix logo

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-comunicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top