Condair, De leef- en werkomgeving van mensen verbeteren.


Iedereen weet dat een te vochtige leefomgeving niet goed is en eventuele schimmel- en bacteriegroei kan veroorzaken. Maar ook een te droge omgeving kan voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. Hiervoor biedt Condair een oplossing. Het internationaal opererende en in Zwitserland gevestigde concern levert professionele systemen voor de luchtbevochtiging in kantoor- en productieomgevingen.

Wij voeren sinds 2017 projecten uit voor deze opdrachtgever waarbij wij onder andere voor de Nederlandse, Zwitserse, Duitse en Franse landsvestigingen hebben gewerkt. Werken voor zo'n internationaal opererende opdrachtgever is uitdagend omdat de communicatie in meer talen moet worden uitgevoerd en er vaak korte deadlines zijn.

Productvideo


Voor toepassingen op beurzen in Europa heeft Emogy voor deze opdrachtgever een vijftal video’s gemaakt die de unieke eigenschappen van de producten communiceert. De storyline voor de video’s is in samenwerking met de opdrachtgever geschreven waarbij de kijker wordt geholpen in zijn productkeuze. Hierbij staat de vraag “welk product past het best bij jou?” centraal.

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top