Gorter Group, Safe Access, Proven Design

Gorter is al meer dan 10 jaar een gewaardeerde klant van Emogy waarbij wij samenwerken met het hoofdkantoor maar ook met de verschillende buitenlandse vestigingen. Uitdagend is de communicatie zeker waarbij deze vaak in meerdere talen wordt uitgevoerd.

Wij ondersteunen Gorter niet alleen met een internationale website die maandelijks meer dan 15.000 bezoekers trekt maar ook met campagnemateriaal, brochures, Google Ads advertenties, videoproducties, fotografie en handleidingen.

Bouw en beheer van internationale website

Emogy heeft in 2008 een website voor Gorter gebouwd die inmiddels al in meerdere fases is getransformeerd naar een internationale website met zo’n 1.100 pagina’s. De website bevat inmiddels meer dan 7 talen, heeft een offerte configurator en wordt continu gemonitord ten aanzien van de ranking posities. Hiermee is de website het nummer 1 sales tool en lead generator voor Gorter geworden. En daar zijn wij natuurlijk trots op.

Bouw van international website

Productfotografie en fotomontages

Omdat het voor een aantal Gorter producten vaak lastig bleek te zijn om op locatie te fotograferen hebben wij fotomontages gemaakt waarbij sfeer en een verduidelijking van de toepassing een belangrijke rol speelden. Om de montages te kunnen maken heeft onze eigen fotograaf zowel in de studio als bij Gorter in de showroom de producten gefotografeerd.

Gorter fotografie en fotomontage
Beeldbewerking van foto
Fotomontage van luik
Studiofoto gemonteerd in ondergaande zon

Animatie video voor campagne

Brochure ontwerp en opmaak

Recent hebben wij een geheel nieuwe brochure voor de productgroep dakluiken mogen maken. Binnen de brochure hebben wij gezocht naar een logische opbouw waarbij wij niet alleen producttechnische informatie hebben opgenomen maar ook duidelijk de toepassingsgebieden, Gorter voordelen en mogelijkheden voor de architect hebben toegelicht. Hiermee is het een zeer compleet document geworden, welke zowel in papieren vorm als website-download beschikbaar wordt gesteld.

Ontwerp en opmaak van brochure

Advertenties voor tijdschriften en digitale media

Sprekende advertenties met een duidelijke boodschap. Wij hebben voor Gorter een grote verscheidenheid aan advertenties gemaakt. Voor toepassing in vaktijdschriften, kranten maar ook voor toepassing in digitale media. Naast het maken van visuele advertenties onderhouden en beheren wij ook de Google Ads campagnes zowel in als buiten Nederland.

Opmaak van advertentie voor vakblad of tijdschrift

Belettering

Emogy heeft de belettering van een bus en meerdere vrachtwagens verzorgd. Door een bijzondere twist in het ontwerp toe te passen krijgen de objecten veel aandacht.

Opmaak van bijzondere vrachtwagen belettering

Campagnes en winacties

Het is bijzonder leuk om aan creatieve campagnes en acties te werken. Zo hebben wij Gorter geholpen met een unieke bierkoelluik-actie, een zomerse koelbox-actie en een Heineken tap spaaractie. Omdat veel acties direct gekoppeld waren aan een productaanschaf hebben ze, meetbaar, voor extra orders en omzet gezorgd.

Campagne en winacties bedenken en ontwerpen

Kerstkaart

Soms zijn er van die uitingen waar wij een maximale beleving in kunnen stopen. Met de Gorter kerstkaart, die trouwens ook in digitale vorm is uitgevoerd, hebben wij in deze uitvoering een bijzonder praktische ervaring voor de kerstman neergezet.

Kerstkaart laten maken

Relatiegeschenken en giveaways

Wij hebben vele soorten relatiegeschenken en giveaways aan Gorter mogen leveren. Producten zoals pennen, ijskrabbers, voetballen, speelkaarten, schrijfblokjes en bedrukte flesjes zijn onder andere uitgedeeld op beurzen en andere events. Wij denken graag mee om ook voor u iets origineels te maken.

Relatiegeschenk maken

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?

 

Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

 
Top