Zakelijke fotografie

en videoproducties

Fotograaf Heerhugowaard | zakelijke fotografie en videoproducties

Bent u op zoek naar een fotograaf of videobedrijf in Heerhugowaard? Emogy fotografie, welke onderdeel uitmaakt van reclamebureau Emogy, verzorgt uw bedrijfsfotografie, portret en productfotografie op locatie en in de studio. De fotograaf van Emogy levert directe oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers.

Fotograaf in Heerhugowaard, fotografie in studio en op locatie

Fotostudio in Heerhugowaard

Bij Emogy fotografie beschikken wij over een eigen fotostudio. In deze studio kunnen wij onder andere productfotografie en packshots uitvoeren. Onze fotograaf fotografeert waar gewenst ook op locatie. Dit kan met name bij de fotografie van grote machines, producten of groepen (personeel) zeer praktisch zijn.

Professionele fotograaf

Alvorens met een fotoshoot aan te vangen maakt de Emogy fotograaf een helder plan van aanpak. Tevens zorgen wij voor een begroting die past bij uw budget. De fotograaf van Emogy is gespecialiseerd in reclame-, product-, portret-, evenement- en bedrijfsfotografie.

Het juiste beeld vastleggen

Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Filmshoot en videoproductie in Heerhugowaard

Emogy filmt in de studio of op locatie. Zoekt u een professionele oplossing voor een filmshoot of videoproductie?

Emogy realiseert videoproducties voor bedrijven. Hierbij zorgen we voor een helder en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De producties worden voor uiteenlopende toepassingen ingezet, met o.a. videoclips voor beurspresentaties of productvideo’s voor plaatsing op bedrijfswebsites of YouTube.

Videoproducties en filmmontage in Heerhugowaard
Fotografie in Heerhugowaard

Productfotografie

Emogy verzorgt de productfotografie waarbij uw product volledig in de spotlight komt te staan. Het gaat hierbij veelal om technische producten waarbij kleinere producten meestal in onze eigen fotostudio worden gefotografeerd. Bij de productfotografie van grotere producten, zoals machines of installaties, komen we bij u langs om op locatie te fotograferen. Wij verzorgen ook de beeldbewerking en kunnen waar gewenst foto’s vrijstaand maken.

Productfoto's voor website

De fotografie heeft in onze eigen studio plaatsgevonden. Alle foto's zijn vrijstaand gemaakt voor toepassing op de website en andere reclame uitingen.

Fotografie en bewerking voor bedrijven

Voor het maken van montages heeft onze fotograaf zowel in de studio als bij Gorter in de showroom de producten gefotografeerd.

Productfotografie op locatie

De productfotografie heeft plaatsgevonden om aanvullend beeldmateriaal voor de technische en commerciële documentatie van de opdrachtgever te creëren.

Maak kennis met onze fotograaf, cameraman

Graag vernemen wij uw wensen met betrekking tot fotografie of videoproductie. Onze fotograaf / cameraman uit Heerhugowaard komt graag even bij u op locatie, maar natuurlijk hebben wij ook altijd een kopje koffie of thee voor u klaar staan.  

Klik voor meer informatie over de werkgebieden van onze cameraman en fotograaf: Fotograaf Schagen
Of laat een website maken door Emogy in Heerhugowaard.

Top