Zakelijke fotografie
En videoproducties


Fotograaf Heerhugowaard
Zakelijke fotografie en videoproducties


Bent u op zoek naar een fotograaf of videobedrijf in Heerhugowaard? Emogy fotografie, welke onderdeel uitmaakt van reclamebureau Emogy, verzorgt uw bedrijfsfotografie, portret en productfotografie op locatie en in de studio. De fotograaf van Emogy levert directe oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers.

Fotografie

Fotostudio in Heerhugowaard

Bij Emogy fotografie beschikken wij over een eigen fotostudio. In deze studio kunnen wij onder andere productfotografie en packshots uitvoeren. Onze fotograaf fotografeert waar gewenst ook op locatie. Dit kan met name bij de fotografie van grote machines, producten of groepen (personeel) zeer praktisch zijn.

Professionele fotograaf

Alvorens met een fotoshoot aan te vangen maakt de Emogy fotograaf een helder plan van aanpak. Tevens zorgen wij voor een begroting die past bij uw budget. De fotograaf van Emogy is gespecialiseerd in reclame-, product-, portret-, evenement- en bedrijfsfotografie.

Het juiste
Beeld vastleggen

Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Filmshoot en videoproductie in Heerhugowaard

Emogy filmt in de studio of op locatie. Zoekt u een professionele oplossing voor een filmshoot of videoproductie?

Emogy realiseert videoproducties voor bedrijven. Hierbij zorgen we voor een helder en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De producties worden voor uiteenlopende toepassingen ingezet, met o.a. videoclips voor beurspresentaties of productvideo’s voor plaatsing op bedrijfswebsites of YouTube.

Videobewerking
Productfotografie

Productfotografie

Emogy verzorgt de productfotografie waarbij uw product volledig in de spotlight komt te staan. Het gaat hierbij veelal om technische producten waarbij kleinere producten meestal in onze eigen fotostudio worden gefotografeerd. Bij de productfotografie van grotere producten, zoals machines of installaties, komen we bij u langs om op locatie te fotograferen. Wij verzorgen ook de beeldbewerking en kunnen waar gewenst foto’s vrijstaand maken.

Ook klaar voor de volgende stap?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Stuur een mail naar [email protected] of bel ons op 072 - 57 120 60.

Top