FST, Leading in Thermal Spray Technology


Als wereldwijd opererende organisatie is FST leidend op het gebied van de thermische spuit technologieën. De systemen worden vaak in hightech industrieën toegepast zoals in de productie van hoogwaardige gasturbines en vliegtuigonderdelen.

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies BV in Duiven maar ook voor de dochterorganisaties LCT (in Singapore) en SEI (in de U.K. ).

Ons traject is gestart met de bouw van een nieuwe website en een update van de huisstijl voor de gehele organisatie.

Klant: Flame Spray Technologies BV


Links:
 www.fst.nl


Geleverde diensten:

CheckedOntwerp en bouw van internationale website

CheckedRedesign van huisstijl en huisstijl handboek

CheckedRedesign van documentatie en templates

Website met heldere structuur en krachtig ontwerp


FST is naar Emogy gekomen vanuit een behoefte om niet alleen een geheel nieuwe website te realiseren maar ook een partner te verkrijgen die hun ondersteunt bij alle alle communicatiebehoeftes. Onze uitgebreide ervaring met internationale communicatie en kennis op technologisch gebied zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor Emogy.

Tijdens het ontwerp en de bouw van de FST website hebben wij hun geholpen om een nieuwe logischere structuur voor de website neer te zetten. Ook hebben wij veel ondersteuning geboden bij het ordenen en vormgeven van alle beschikbare informatie. Centraal hierin stonden een verbetering van de gebruikerservaring binnen de doelgroep en een verhoging van de ranking bij zoekmachines zoals Google.

FST website

Logo’s binnen de nieuwe huisstijl


Samen met de aanpassingen in het huisstijlontwerp is er een update van het huisstijlhandboek gerealiseerd en is er een logo gemaakt voor een nieuwe dochterorganisatie SEI.

FST logo's

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-comunicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top