DFC, Revolutionaire producten die autoprestatie verhogen


Emogy heeft de huisstijl ontwikkeld voor drie gerelateerde organisaties; DFC2020, Cyclone-X en AB-Sparkplug welke revolutionaire producten leveren die autoprestatie verhogen. Inmiddels zijn de organisaties overgenomen door een derde partij.

Toen wij direct actief waren voor deze organisaties hebben wij meerdere websites, brochures en campagnemateriaal ontwikkeld waarmee de producten sterk in de markt zijn gezet.

Ontwerp label voor fles


In samenspraak met DFC zijn er verpakkingen geselecteerd. Er is gekozen voor flessen met een professionele zilveren afwerking. Bij het ontwerp van het label voor de flessen en blikken stonden herkenbaarheid, authenticiteit en een frisse milieuvriendelijke uitstraling centraal. Alle verpakkingen zijn voorzien van een barcode voor gebruik in de detailhandel. Het ontwerp van het label sluit volledig aan bij de uitstraling van de totale productgroep.

DFC verpakkingen

Logo en huisstijl ontwerpen

Voor een geheel nieuwe productrange heeft Emogy zowel het logo als huisstijlontwerp uitgevoerd. Naast het ontwerp heeft Emogy ook geholpen met de ontwikkeling van een nieuwe productnaam. Het product brengt u naar een schonere en effici├źntere toekomst. De productnaam is inmiddels volledig doorgevoerd in verpakkingen, de website, folders en bijbehorende documenten.

DFC huisstijl

Ontwerp van display voor folders


In de briefing, voorafgaande aan het ontwerp, werd ons medegedeeld dat de display aan drie voorwaarden moest voldoen. De display zou in en garagebedrijf de nodige aandacht moeten trekken. Daarnaast moesten er meerdere folders in geplaatst kunnen worden en moest het product (de metalen cycloon) in de display getoond kunnen worden.

Wij hebben een concept ontwikkeld met een kartonnen achterbord. Dit achterbord kan eenvoudig gewisseld worden voor de verschillende taaluitvoeringen. Door een cirkelvorm uit te sparen in het karton, kan het product worden geplaatst. De ge├»ntegreerde metalen houder zorgt voor een eenvoudige plaatsing van de folders.

DFC poster

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top