Afgelopen vrijdag 7 oktober hebben twee medewerkers van Emogy met succes deelgenomen aan een Google Partner examen in Amsterdam.

Al meer dan drie jaar helpen wij diverse opdrachtgevers met het beheer en inregelen van hun Adwords accounts.

U zult zich misschien afvragen waar de Adwords advertenties aan de rechterkant van de Google-pagina gebleven zijn. Op vrijdag 19 februari heeft Google zijn pagina lay-out aangepast. Doet u aan zoekmachine adverteren of overweegt u dit? Dan vraagt u zich mogelijk af wat de gevolgen zijn voor de zichtbaarheid van uw advertenties? In het artikel wordt het e.a. verduidelijkt.

Wie is er niet nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op het designgebied in 2016? Inmiddels zitten wij al weer in de tweede maand van het jaar en wij zien nu al een aantal veranderingen optreden. Een aantal trends komen voort uit technologische ontwikkelingen (onder andere internet gedreven) en andere zijn het gevolg van nieuwe ontwerpinzichten.

Als marketing- en reclamebureau komen wij het regelmatig tegen. Het bureau of de klant krijgt een aantrekkelijk aanbod om een artikel over hun product te laten schrijven waarbij deze gepubliceerd wordt op een branche-gerelateerde website of nieuwsportaal. Het klinkt aantrekkelijk. Maar helpt het uw bedrijf ook altijd verder?

De effectiviteit van content marketing neemt aanzienlijk toe bij het gebruik van beeldmateriaal. Tegenwoordig ontbreekt het veel mensen de tijd om informatie rustig te lezen. Door de informatie overload moet alles snel en bondig tot ons komen.

Met de komst van de nieuwe Star Wars film heeft Duracell een mooie en pakkende Viral gemaakt. Hiermee speelt Duracell goed in op de actualiteit en heeft door de visualisatie van een jongensdroom al binnen een week voor meer dan 4.5 miljoen weergaven op YouTube gezorgd.

 Gebruik de kracht van e-mail marketing in de communicatie met uw zakelijke markt! In een B2B omgeving is voor veel bedrijven de telefoon nog steeds het primair tool voor het bereiken van nieuwe klanten of het initiëren van nieuwe verkoop bij bestaande relaties.

Vaak denken mensen dat Bing na Google de grootste zoekmachine is. Het is echter YouTube die op positie twee staat! Veel ondernemers maken nog geen gebruik van de potentie die YouTube heeft terwijl het zo eenvoudig is.

Hoe ontwikkelt en ontwerpt u een consistente iconen set voor gebruik in uw documentatie en op de website? Om u te helpen bij het ontwikkelingsproces hebben wij een aantal belangrijke aandachtspunten en stappen voor u uitgeschreven.

Linkbuilding is belangrijk voor de ranking van uw website. Google en andere zoekmachines kijken steeds meer naar de kwaliteit en niet de kwantiteit van uw links.

U staat op het punt deel te nemen aan een beurs of congres en vraagt zich af welke premium geschikt is voor uw organisatie. Uw verkopers gaan de weg op en willen wat leuks meenemen voor de klant. Welk relatiegeschenk valt op en wordt gewaardeerd?

Een Whitepaper kan u extra exposure opleveren maar het is toch echt de kunst om bij het schrijven van een dergelijk document onafhankelijk over te komen.

Al sinds enige tijd hanteert Google een aparte ranking voor desktop en mobiele apparaten (o.a. smartphones, tablets). Met ingang van 21 april 2015 toont Google echter geen desktop websites meer in zijn algemene mobiele zoekresultaten.