Sterk in B2B

Website Bouw & Optimalisatie

Webdesign Alkmaar | kies voor de B2B specialist

Bent u opzoek naar een webdesign bureau in de buurt van Alkmaar? Marketing- en reclamebureau Emogy in Heerhugowaard levert oplossingen voor professionele zakelijke websites.

Responsive webdesign en website laten maken in Alkmaar

Op maat gemaakte bedrijfswebsite

Emogy ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites voor bedrijven die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Met ruim 15 jaar webdesign ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het internet. Steeds meer mensen bezoeken websites via mobiele apparaten en daarom zijn onze websites altijd geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

Onze websites sluiten volledig aan bij uw wensen. Van een standaard singlepage website tot grote meertalige websites. Emogy zorgt voor een uniek website ontwerp welke aansluit bij uw huisstijl en doelgroep.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiks-
vriendelijk

Een website dient er niet alleen mooi uit te zien, maar dient ook gebruiksvriendelijk te zijn. Een logische navigatiestructuur is hierbij van groot belang. U wilt natuurlijk binnen enkele klikken de gewenste informatie op uw scherm zien.

Bovenaan in de zoekmachine - SEO in Alkmaar 

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Emogy zorgt ervoor dat uw website perfect geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een belangrijke factor om dit te bereiken is de content. Goede content zorgt voor betere vindbaarheid. Daarnaast zijn er allerlei technieken en offsite rankingfactoren die zorgen voor een hogere positie in Google.

Integrale online aanpak

Emogy gelooft in een integrale aanpak waarbij alle mogelijkheden worden ingezet. Dit doen wij op het gebied van social media, adverteren met Google Ads, mailing, video, linkbuilding, blogs en portalen maximaal worden benut.

SEO zoekmachine optimalisatie Alkmaar

Portfolio | Een greep uit ons werk

Zakelijke moderne website laten maken

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

Website ontwerp industriele producent

De content op de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het websiteontwerp en de aanvullende content is gemaakt door Emogy.

Zakelijke moderne website laten maken

De viertalige website is gericht op medische instellingen en onderzoeksinstituten. Aan de website zijn video’s en testimonials toegevoegd.

Een doeltreffende website laten bouwen?

Maak kennis met reclamebureau Emogy. Graag vernemen wij uw webdesign wensen.
Laat u verder informeren over de mogelijkheden voor de complete invulling van uw website. Zo verzorgen wij o.a. product- of bedrijfsfotografie en produceren wij pakkende product- en bedrijfsvideo's. Ook kunnen wij u helpen met copywriting, infographics en beeldbewerking. 

Top