Dertec, Designed to Perform™


Dertec ontwerpt en maakt hoogwaardige aandrijfsystemen voor transportbandinstallaties en machines. De aandrijfsystemen bestaan o.a. uit RVS-motoren en gearboxen welke bijzondere prestaties leveren op het gebied van hygiëne. Hierdoor worden ze veel in de voedingsmiddelenindustrie toegepast.

 

In opdracht van Dertec hebben wij de Emogy Disc Analyse uitgevoerd waarmee zowel hun merk als markt in kaart zijn gebracht en er een doeltreffende strategie is vastgesteld. Vanuit de strategie zijn acties uitgevoerd zoals het ontwerp van een modern logo en de ontwikkeling van een nieuwe pay-off. Ook heeft Emogy een nieuwe website, documentatie, meerdere Google Ads campagnes en digitale mailings gemaakt.

Website met heldere structuur


Een succesvolle website begint met een goede voorbereiding. Voorafgaande aan de websitebouw zijn de wensen van Dertec duidelijk vastgelegd. Emogy heeft geadviseerd t.a.v. de structurering en plaatsing van de content. Parallel aan de bouw heeft Emogy nog aanvullende productfotografie uitgevoerd. Hiermee is ook het beeldmateriaal op het gewenste niveau gebracht. Een extra feature binnen de website is de inlogfunctie waarmee klanten direct CAD-tekeningen van de systemen kunnen downloaden.

Dertec website

Huisstijl en logo-ontwerp


Dertec is samen met Emogy een traject gestart waarin de gehele huisstijl opnieuw is ontworpen. Na 18 jaar communicatie met een onveranderde stijl was het hier echt tijd voor. Het nieuwe logo is aangevuld met een door Emogy ontwikkelde pay-off “Designed to Perform” welke de kracht van hun unieke producten benadrukt.

Dertec logo

Ontwerp en opmaak van documentatie


Vanuit het huisstijlontwerp is ook de documentatie in een nieuw jasjes gestoken. Er is een serie nieuwe productbrochures ontwikkeld waarin klanten alle specificaties, in overzichtelijke schema’s en tabellen, kunnen vinden.

Dertec website
Dertec website

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top