Sterk in B2B
Gedreven door Techniek

RECLAMEBUREAU | VOOR DE TECHNIEK

Is het maken van reclame en communicatie voor technische producten eenvoudig? Ogenschijnlijk wel.
Met de juiste dosis creativiteit van het bureau en een paar mooie afbeelding zou het toch moeten lukken? De praktijk wijst toch vaak anders uit.

 

Reclamebureau Emogy is al meer dan 15 jaar actief als specialist op het gebeid van marketing en reclame voor technische organisaties, producten en diensten. Hierdoor hebben wij veel kennis opgebouwd op het gebied van de machinebouw, installatietechniek, elektronica, offshore, IT, bouwkunde en procestechnologie.

Reclamebureau voor de techniek met marketing en reclame voor technische producten.

Reclame maken voor technisch producten vergt kennis

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten en/of diensten veel aandacht moet zijn voor alle unieke kenmerken van de producten en de markt. Een technisch product is meer dan een fles shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Customer journey

Als het om het maken van reclame voor technische kapitaalgoederen gaat, is er niet alleen kennis van de producten nodig maar ook kennis van het beslissingstraject en de daarmee samenhangende customer journey. Een dergelijk traject kan vaak complex en langdurig zijn waarbij meerdere partijen, zoals specialisten, inkopers en managers betrokken zijn. Iedere persoon dient in de reclame-uitingen iets van waarde, voor hem of haar, terug te vinden. Soms zijn hiervoor dan ook meerdere uitingen nodig. Emogy helpt u met de juiste invulling van uw uitingen en ondersteunt met producten zoals; advertentiecampagnes, websites, SEO & SEA, verkooppresentaties, documentatie en videoproducties.

Technische achtergrond

Een aantal medewerkers van reclamebureau Emogy heeft naast een grafische/marketing ook een technische achtergrond, waardoor processen en producten snel begrepen worden. Hiermee kan in een kort tijdsbestek effectieve communicatie gemaakt worden.

Technische contentmarketing

De reclame voor uw technische product moet de initiële aandacht trekken, relevante voordelen communiceren maar ook tot actie aanzetten. Hierbij speelt een doordachte contentmarketing een belangrijke rol. Emogy kan u helpen met doeltreffende copywriting en contentcreatie in de vorm van fotomontages, animaties en infographics.

Effectieve online en offline reclame

Bij reclamebureau Emogy weten wij voor iedere opdracht de juiste professionele benadering en dynamiek te vinden. Met een goede dosis creativiteit zorgen wij ervoor dat uw online en offline reclame opvalt en potentiële klanten tot actie worden aangezet. Lees meer over onze diensten op het gebied van marketing, webdesign, grafische vormgeving en conceptontwikkeling. 

Reclame voor de techniek

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met het in de techniek gespecialiseerde reclamebureau Emogy.
Laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren of informeer verder naar onze reclame en communicatie oplossingen voor technische organisaties.

Top