Sterk in B2B

Gedreven door de techniek

DIENSTEN | RECLAME VOOR DE TECHNIEK

Eenvoudig? Ogenschijnlijk wel. Met de juiste dosis creativiteit van het bureau en een paar mooie afbeelding zou het toch moeten lukken. De praktijk wijst toch anders uit.

 

Emogy is al meer dan 15 jaar actief als specialist op het gebeid van marketing, reclame en promotie voor technische organisaties, producten en diensten. Hierdoor hebben wij veel kennis opgebouwd op het gebied van de machinebouw, installatietechniek, elektronica, offshore, IT, bouwkunde en procestechnologie.

Techniek

Reclame voor een technisch product of dienst

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten en/of diensten veel aandacht moet zijn voor alle unieke kenmerken van de producten en de markt. Een technisch product is meer dan een fles shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Content marketing

Als het om het maken van reclame voor technische kapitaalgoederen gaat, is er niet alleen kennis van de producten nodig maar ook kennis van het beslissingstraject. Een dergelijk traject kan vaak complex en langdurig zijn waarbij meerdere partijen, zoals specialisten, inkopers en managers betrokken zijn. Iedere persoon dient in de reclame-uitingen iets van waarde, voor hem of haar, terug te vinden. Soms zijn hiervoor dan ook meerdere uitingen nodig. De reclame moet voor initiële aandacht zorgen, relevante voordelen communiceren maar ook direct vertrouwen wekken waardoor er acties vanuit de lezer worden ondernomen. Hierbij speelt een doordachte content marketing een belangrijke rol.

Creatief met een technische marketing achtergrond

Bij Emogy hebben we zowel een technische als een marketing achtergrond. Veel technologieën of technische processen zijn ons bekend. Hierdoor herkennen en begrijpen wij de unieke kenmerken van uw producten en diensten. Deze vertalen wij in doeltreffende reclame waarbij u minder tijd kwijt bent met de aansturing van uw reclamebureau.

Ook effectieve reclame voor uw technische producten?

Bij reclamebureau Emogy weten wij voor iedere opdracht de juiste professionele benadering en dynamiek te vinden. Met een goede dosis creativiteit zorgen wij ervoor dat uw reclame opvalt en potentiële klanten tot actie worden aangezet. Lees meer over onze diensten op het gebied van online marketing, webdesign, grafische vormgeving en conceptontwikkeling. 

Reclame voor de techniek

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren of informeer verder naar onze reclame en communicatie oplossingen voor technische organisaties.

Top