Specialist in B2B
Gedreven door Techniek

RECLAMEBUREAU | VOOR DE TECHNIEK

Is het maken van reclame en communicatie voor technische producten eenvoudig?
Met creativiteit en een paar mooie afbeelding zou het toch moeten lukken? De praktijk wijst toch vaak anders uit.

 

Emogy is als bureau al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de marketing en reclame voor technische organisaties. Hierdoor hebben wij, naast onze bestaande marketing en technische achtergrond, veel kennis opgebouwd binnen de diverse technische vakgebieden. Wij realiseren hiermee niet alleen krachtige en doeltreffende communicatie maar besparen u ook veel tijd in uitleg en correcties. Wij weten waar het over gaat. 

Reclamebureau voor de techniek. Maakt marketing en reclame voor technische producten.

Reclame voor de techniek, meer diepgang

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten of diensten veel aandacht moet zijn voor alle unieke kenmerken van de producten en de markt. Een technisch product is meer dan een hamburger, fles shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Kennis van de markt

Als het om het maken van reclame voor technische kapitaalgoederen gaat, is er niet alleen kennis van de producten nodig maar ook kennis van het beslissingstraject en de daarmee samenhangende customer journey. Een dergelijk traject kan vaak complex en langdurig zijn waarbij meerdere partijen, zoals technisch specialisten, inkopers en managers betrokken zijn. Voor iedere persoon dient in de communicatie iets van waarde te zitten. Emogy helpt u met een juiste invulling van de uitingen en adviseert over de toe te passen marketingtechnieken.

Onze achtergrond

Een aantal medewerkers van reclamebureau Emogy heeft naast een reclame/marketing achtergrond ook een technische achtergrond, waardoor processen en producten snel begrepen worden.

Contentmarketing voor de techniek

De reclame voor uw technische product moet de initiële aandacht trekken, voordelen communiceren maar ook tot actie aanzetten. Hierbij speelt een doordachte contentmarketing een belangrijke rol. Emogy kan u helpen met doeltreffende copywriting en contentcreatie in de vorm van fotomontages, animaties en infographics.

Effectieve reclame - online en offline

Met een integrale aanpak van uw communicatie bereikt u vaak meer. Wij bepalen samen met u, via ons marketing-planbord, de juiste communicatiemix en zorgen met de nodige creativiteit dat uw zowel online als offline opvalt en klanten tot actie aangezet. Lees meer over onze diensten op het gebied van marketingadvies, webdesign en grafische vormgeving. 

Reclame voor de techniek

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met ons in de techniek gespecialiseerde reclamebureau.
Bespaar veel tijd en kosten en maak uw communicatie gewoonweg doeltreffender. 

Top