Specialist in B2B
Gedreven door techniek


Ontdek onze kracht
Reclamebureau voor techniek & industrie


Zoek je een gespecialiseerd B2B-reclamebureau met meer dan 20 jaar ervaring in technische en industriƫle marketing? Emogy combineert uitgebreide technische kennis met effectieve communicatie, wat resulteert in tijdsbesparing en doeltreffende oplossingen. Wij begrijpen jullie vakgebied!

Bekijk onze diensten

Reclame voor de techniek

Reclame voor de techniek, meer diepgang

Bij Emogy begrijpen we als gespecialiseerd reclamebureau dat adverteren voor technische producten of diensten meer expertise vergt. We realiseren ons hoe belangrijk het is om alle unieke kenmerken van de producten en de markt te benadrukken. Een technisch product gaat verder dan alledaagse artikelen zoals hamburgers, flessen shampoo of spijkerbroeken, waarvan de functies en kenmerken algemeen bekend zijn.

Kennis van de markt

Bij het maken van reclame voor technische kapitaalgoederen is niet alleen productkennis essentieel, maar ook inzicht in het besluitvormingsproces en de bijbehorende klantreis. Zo'n traject is vaak ingewikkeld en langdurig, met betrokkenheid van diverse partijen zoals technisch specialisten, inkopers en managers. Elke persoon moet iets waardevols in de communicatie vinden. Emogy helpt je met de juiste invulling van je boodschappen en geeft advies over de in te zetten marketingtechnieken.

Onze
Achtergrond


Een aantal medewerkers van reclamebureau Emogy heeft naast een reclame/marketing achtergrond ook een technische achtergrond, waardoor processen en producten snel begrepen worden.

Vliegtuigmotor

Contentmarketing voor de techniek

Reclame voor je technische product moet direct aandacht trekken, voordelen benadrukken en aanzetten tot actie. Een goed doordachte contentmarketing speelt hierbij een cruciale rol. Emogy kan jou ondersteunen met effectieve copywriting en contentcreatie, zoals fotomontages, animaties en infographics.

 

Effectieve reclame - online en offline

Met een geĆÆntegreerde aanpak van je communicatie bereik je vaak meer. Samen bepalen we, via ons marketingplanbord, de juiste mix van communicatiekanalen en zorgen we met creativiteit ervoor dat je zowel online als offline opvalt en klanten aanzet tot actie. Ontdek meer over onze diensten op het gebied van marketingadvies, webdesign en grafische vormgeving.

Twee mannen in overleg

Kennis maken?

Maak kennis met ons in de techniek gespecialiseerde reclamebureau.
Bespaar veel tijd en kosten en maak uw communicatie gewoonweg doeltreffender.
Top