PORTFOLIO | EEN GREEP UIT ONS WERK

Zakelijke moderne website laten maken

Emogy verzorgt sinds 2019 de communicatie voor het moederbedrijf Flame Spray Technologies maar ook voor de dochterorganisaties LCT en SEI.

Zakelijke moderne website laten maken

De website van Isolatie Combinatie is een bewezen lead generator. In 2019 heeft deze meertalige website een volledige update ondergaan.

Zakelijke moderne website laten maken

Een viertalige website die de unieke cameratechnologie en medische toepassingen van Quest MI communiceert.

Website ontwerp industriele producent

De content op de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het websiteontwerp en de aanvullende content is gemaakt door Emogy.

Websites update met responsive design

De website met zo’n 1100 pagina’s, in meer dan 7 talen beschikbaar, is hét nummer 1 sales tool en lead generator van Gorter.

Website ontwerp en bouw

De website is sinds de eerste versie, in 2011, veel ontwikkeld. De website rankt op veel landen op nummer 1 op de term ‘houten plafond.’

Website bouwen en fotografie

Twee websites zijn ontworpen: een website voor de zakelijke markt en een website voor de particuliere markt (inclusief een geïntegreerde webshop).

Productfoto's voor website

De fotografie heeft in onze eigen studio plaatsgevonden. Alle foto's zijn vrijstaand gemaakt voor toepassing op de website en andere reclame uitingen.

Opmaak advertentie voor vaktijschriften

Sprekende advertenties met een duidelijke boodschap. De advertenties zijn ontworpen voor in vaktijdschriften, kranten en digitale media.

Opmaak advertentie voor vaktijschriften

De visuele advertenties van Derako richten zich op het raken van de architect. De boodschap: creëer ook een uniek project met massief hout.

Opmaak advertentie voor vaktijschriften

Een geheel nieuwe brochure van dakluiken is voor de productgroep ontworpen. De brochure bevat zowel technische informatie als Gorter voordelen.

Vacature video bedrijf

PRIMIX wenste een video met een grootse industriële uitstraling. De toevoeging van een Engelstalige voice-over heeft dit grootse gevoel versterkt.

Vacature video bedrijf

Een voice-over geeft de video meer kracht. De video is op locatie gefilmd en samen met een audiotrack en een voice-over afgemonteerd.

Productvideo voor beurs

De video’s communiceren de unieke eigenschappen van de producten. De kijker wordt geholpen bij zijn of haar productkeuze.

Vacature video bedrijf

Technisch personeel is lastig te vinden. Een wervende video is ontworpen om de doelgroep aan te spreken te gaan werken bij PRIMIX.

Bedrijfspresentatie

De producten van Gorter, toepassingen en visie t.a.v. de certificering wordt met de bedrijfsvideo in beeld gebracht.

Productvideo

De video’s communiceren de unieke eigenschappen van de producten. De kijker wordt geholpen met zijn of haar productkeuze.

Opmaak tosti brochure

De brochure inspireerde afnemers en zorgde voor meer omzet. De recepten zijn geïllustreerd met mooie foto’s van een voedselfotograaf.

Opmaak productbrochure

De brochure is in het Nederlands, Duits en Engels uitgevoerd. Het is een visueel sterke brochure vol inspirerende foto’s en pakkende teksten.

Opmaak bedrijfsbrochure

De opmaak van de brochure is zeer visueel gericht waarbij met grote projectfoto's de toepassingen en vormgeving van de producten wordt getoond.

Drieluikbrochure opmaken

De brochure is ontworpen in een frisse en moderne stijl welke aansluit bij de overige communicatie en brochures van deze opdrachtgever.

Gebruiksaanwijzing laten maken

De illustraties in de gebruiksaanwijzing zijn gemaakt via een ‘Ikea’ stijl. Zo wordt de werking van de machine op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Productfotografie op locatie

De productfotografie heeft plaatsgevonden om aanvullend beeldmateriaal voor de technische en commerciële documentatie van de opdrachtgever te creëren.

Fotografie en bewerking voor bedrijven

Voor het maken van montages heeft onze fotograaf zowel in de studio als bij Gorter in de showroom de producten gefotografeerd.

Personeelsfoto's laten maken

Onze fotograaf heeft over de jaren heen meerdere groeps- en portretfoto’s gemaakt. Dit vond plaats op de locatie van de opdrachtgever.

Nieuw logo ontwerpen

Hier is gekozen voor een blauw-grijs kleurcombinatie waarbij het grijs aansluit bij de kleur van de RVS/staal van de producten.

Modern logo ontwerpen

Emogy heeft geheel nieuwe huisstijl ontworpen. Uitgangspunten in het ontwerp waren merkwaarden zoals "betrouwbaar", "solide" en "hoge prestaties".

Huisstijl en logo ontwerpen

Het logo straalde het analyseproces uit en het symboliseerde de herkomst van de merknaam. Deze huisstijl is ook toegepast in de website.

Resdesign huisstijl

Bij de update van het logo-ontwerp zijn de vorm en kleur behouden. Ook het briefpapier, visitekaartjes en enveloppen zijn in dit ontwerp vormgegeven.

Huisstijl en productnaam

De productnaam is inmiddels volledig doorgevoerd in verpakkingen, de website, folders en bijbehorende documenten.

Mailingkaart creatie

De mailingkaart fungeerde als een aankondiging voor een fusie. De opmaakt toont een fleece shirt in de huisstijl van beide bedrijven.

Kerstkaart ontwerp voor klanten

De Gorter kerstkaart is in digitale vorm uitgevoerd. In de sfeervolle uitvoering staat een kerstman centraal.

Speelschema laten maken

Het driehoekvormige schema werd in platte toestand verzonden en was makkelijk in elkaar te zetten met de aanwezige plakstrook.

Ontwerp display folders

Het concept is ontwikkeld met een kartonnen achterbord. Dit achterbord kan eenvoudig gewisseld worden voor de verschillende taaluitvoeringen.

Ontwerp autobelettering

De belettering van de bus en meerdere vrachtwagens zijn verzorgd door Emogy. Het ontwerp heeft een bijzondere twist.

Gevelbelettering bedrijfspand

Het centrale pand is aan drie zijden voorzien van nieuwe gevelbelettering. Dit is uitgevoerd met aluminium doosletters uitgelicht met LED-lichtkoven.

Beurs winactie

De beurs winacties hebben, meetbaar, voor meer orders en omzet gezorgd. De acties waren direct gekoppeld aan de productaanschaf.

Relatiegeschenken op maat

De relatiegeschenken of promogifts kunnen zowel standaard als custom made zijn. Wij helpen u bij de selectie en realisatie.

Standontwerp voor beurzen

Voor de beurs is een 3D stand ontwikkeld. Op de stand bevonden zich meerdere displays die van de belettering in de huisstijl zijn voorzien.

Productverpakkingen ontwerpen

Voor de opdrachtgever is het ontwerp voor een serie productverpakkingen verzorgd. Deze zijn opgemaakt in de door Emogy ontworpen huisstijl.

Label ontwerpen

Bij het ontwerp van het label stonden herkenbaarheid, authenticiteit en een frisse milieuvriendelijke uitstraling centraal.

Verpakking ontwerpen

De verpakking is gerealiseerd in samenwerking met een leverancier in industriële verpakkingen. Het betreft een dubbelwandig golfkartonnen verpakking.

Samplebox ontwerpen

Wie wil er niet een verrassing ontvangen? De door ons ontworpen Derako sample box wordt op aanvraag gestuurd naar architecten.

Logo

Aan de hand van de Emogy Disc Analyse is een nieuwe slogan voor Dertec ontwikkeld. Ook is de complete restyling van de huisstijl verzorgd door Emogy.

Top