Quest Medical Imaging, Making the invisible visible


Quest Medical Imaging (Quest MI) maakt camera’s waarmee tumoren direct zichtbaar worden gemaakt tijdens operaties. Hiermee kunnen deze beter worden verwijderd en wordt de overlevingskans van patiënten aanzienlijk vergroot.

Sinds 2013 ondersteunen wij Quest MI en haar zusterbedrijf Quest Innovations. Voor beide organisaties hebben wij de website gemaakt en helpen wij mee in de ontwikkeling en invulling van de marketingstrategie.

Bouw van internationale medisch georiënteerde website


Voor Quest MI bouwden wij een viertalige website die gericht is op medische instellingen en onderzoeksinstituten. In de opdrachtomschrijving stond de wens om een krachtige communicatie richting chirurgen te realiseren. Om deze doelgroep aan te spreken is veel content rond de toepassingen in de website opgenomen, content die de chirurg vanuit de dagelijkse praktijk raakt. Met het toevoegen van video’s en testimonials heeft de website extra overtuigingskracht gekregen.

Quest website

Fotografie


Een groot deel van de productfotografie voor Quest MI is door Emogy uitgevoerd op locatie. Naast de fotografie hebben wij ook de beeldbewerking verzorgd waarbij lichtbronnen, maar ook computerschermen, op een natuurlijke wijze in de beelden zijn ingebracht.
Quest productfotografie
Quest productfotografie

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top