Fotograaf Schagen - zakelijke fotografie en videoproducties

Bent u op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de buurt van Schagen? Emogy fotografie is gevestigd in Heerhugowaard en is uw ideale partner voor productfotografie, fotoreportages, portretfotografie en algemene bedrijfsfotografie. Onze fotograaf werkt gestructureerd en zorgt voor levendig en pakkend beeldmateriaal.

Fotografie – packshots - in fotostudio dichtbij Schagen

Emogy fotografie fotografeert op locatie maar kan ook producten of personen fotograferen in de eigen fotostudio. Heeft u een webwinkel en bent u gevestigd in Schagen of omgeving dan kan Emogy u met packshots helpen. Packshots zijn productfoto’s vaak genomen met de verpakking van het product erbij. De foto’s worden vrijstaand bij u afgeleverd voor directe toepassing. Producten worden met een identieke belichting vanuit een uniform standpunt gefotografeerd waardoor ze in uw webshop of publicatie een uniform gevoel zullen uitstralen. Met onze mobiele fotostudio kan de Emogy fotograaf indien gewenst ook packshots maken bij u op locatie.

Een helder plan van aanpak door onze fotograaf

Voorafgaande aan een fotoshoot wordt er door de Emogy fotograaf een duidelijk plan van aanpak gemaakt. Het doel van de foto’s en de eventueel gewenste belichting wordt besproken met de opdrachtgever. Emogy fotografie kan u van dienst zijn met productfotografie, reclamefotografie, portretfotografie, evenementenfotografie en bedrijfsfotografie. Emogy fotografie is een onderdeel van reclamebureau Emogy en is gevestigd in Heerhugowaard.

Videoproductie in Schagen

Wenst u een bedrijfsfilm of videoproductie voor toepassing op een beurs? Emogy verzorgd professionele HD videoproducties in Schagen en kan het videomateriaal naar wens afmonteren. Videoclips kunnen ook toegepast worden voor de uitleg of promotie van producten op de bedrijfswebsite of op YouTube. Emogy kan voor uw organisatie in Schagen een eigen YouTube kanaal inrichten waar u al uw video’s in een gestylde omgeving kunt bundelen.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem via de link contact op met onze fotograaf om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor meer informatie over het maken van productfoto's en bedrijfsfotografie. U kunt de fotograaf in Heerhugowaard ook bellen op 072 - 5712060.

 

Gerelateerde artikelen