Pakkende fotografie

en videoproducties voor bedrijven

FOTOGRAAF SCHAGEN | ZAKELIJKE FOTOGRAFIE EN VIDEOPRODUCTIES

Bent u op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de buurt van Schagen? Emogy fotografie maakt deel uit van reclamebureau Emogy in Heerhugowaard en is uw ideale partner voor productfotografie, fotoreportages, portretfotografie en algemene bedrijfsfotografie. Onze fotograaf zorgt voor uniek en doeltreffend beeldmateriaal.

Fotograaf met studio dichtbij Schagen

Fotografie – packshots - in fotostudio dichtbij Schagen

Emogy fotografie fotografeert op locatie maar kan ook producten of personen fotograferen in de eigen fotostudio. Heeft u een webwinkel en bent u gevestigd in Schagen of omgeving dan kan Emogy u met packshots helpen. Packshots zijn productfoto’s vaak genomen met de verpakking van het product erbij. De foto’s worden vrijstaand bij u afgeleverd voor directe toepassing. Met onze mobiele fotostudio kan de Emogy indien gewenst ook packshots maken bij u op locatie.

Een helder plan van aanpak door onze fotograaf

Voorafgaande aan een fotoshoot wordt er door onze fotograaf een duidelijk plan van aanpak gemaakt. Het doel van de foto’s en de eventueel gewenste belichting wordt besproken met de opdrachtgever. Emogy fotografie kan u van dienst zijn met productfotografie, reclamefotografie, portretfotografie, evenementenfotografie en bedrijfsfotografie. Emogy fotografie is een onderdeel van reclamebureau Emogy en is gevestigd in Heerhugowaard.

 

Het juiste beeld vastleggen

Beelden zeggen veel. Wist u dat onze hersenen beelden 50% beter onthouden dan teksten? In de communicatie is het dus essentieel om met de juiste beelden te werken, of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Emogy levert fotografie, videoproducties en beeldbewerking op maat.

Videoproductie in Schagen

Wenst u een bedrijfsfilm of videoproductie voor toepassing op uw website? Emogy verzorgd professionele videoproducties in Schagen en kan het videomateriaal naar wens afmonteren. Videoclips kunnen ook toegepast worden voor de instructiedoeleinden of worden geplaatst op uw YouTube kanaal. Emogy kan voor uw organisatie in Schagen een eigen YouTube kanaal inrichten waar u al uw video’s in een krachtige omgeving kunt bundelen. Natuurlijk helpen wij ook met de SEO, zodat de video's goed gevonden gaan worden binnen zoekmachines zoals Google.

360-graden video

Wij maken ook 360-graden video's waarbij u via YouTube maar ook via een app of VR-bril zicht heeft op de gehele ruimte rond een product of installatie. In de video bepaalt u zelf wat u ziet. Dat is toch wel een hele bijzondere en interactieve manier om uw product, bedrijf of omgeving te ontdekken.

Video's voor bedrijven in de buur van Schagen. Filmen en montage.

Maak kennis met onze cameraman en fotograaf

Onze fotograaf/ cameraman uit Heerhugowaard komt graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken. Maar natuurlijk hebben wij ook altijd een kopje koffie of thee voor u klaar staan als u ons bezoekt.

Klik voor meer informatie over fotografie op andere locaties: Fotograaf Heerhugowaard

Top