DOELTREFFENDE COMMUNICATIE | EMOGY DISC ANALYSE

Bij Reclamebureau Emogy vinden wij dat er altijd een duidelijk beeld moet zijn van de meest effectieve communicatie voordat er met de creatie wordt begonnen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er grafisch aantrekkelijke communicatie wordt gemaakt waarbij de doeltreffendheid ver te zoeken is?

 

Webdesign

De analyse - in acht heldere stappen tot creatie

Voor haar opdrachtgevers heeft reclamebureau Emogy de Disc™ Analyse ontwikkeld, een analyse waarbij in acht heldere stappen informatie wordt verzameld en geordend om een effectieve strategie te bepalen voor de communicatie.

De Emogy Disc Analyse stelt u, en daarmee ook ons als bureau, in staat merkwaarden te (her)ontdekken, de omgevings-ontwikkelingen te doorgronden en te inventariseren wat de doorslaggevende productkenmerken in de communicatie moeten zijn.

U krijgt o.a. een beter zicht op:

  • De concurrentie en uw unieke kracht
  • Marktontwikkelingen
  • Uw merkvisie, -missie en belofte 
  • De effectiviteit van de communicatie in de Customer Journey

Daarnaast leidt de Emogy Disc Analyse, als bijkomend resultaat, vaak tot het vaststellen van een nieuwe, sterkere tagline/ pay-off voor uw communicatie. 

Meer informatie over de Emogy Disc Analyse

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren en breng uw communicatie naar een hoger niveau. 

Top