EFFECTIEVE MARKETINGSTRATEGIE | EMOGY DISC ANALYSE

Bij Reclamebureau Emogy vinden wij dat er altijd een duidelijk beeld moet zijn van de meest effectieve aanpak voordat er met de creatie wordt begonnen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er grafisch aantrekkelijke communicatie wordt gemaakt waarbij de doeltreffendheid ver te zoeken is?

Voor haar opdrachtgevers heeft reclamebureau Emogy de Disc Analyse ontwikkeld, een analyse waarbij in acht heldere stappen informatie wordt verzameld en geanalyseerd om een effectieve strategie te bepalen voor de communicatie.

Emogy Disc AnalyseTM

Emogy Disc analyse voor een effectieve strategie

De Analyse

De Emogy Disc Analyse stelt u, en daarmee ook uw bureau, in staat merkwaarden te (her)ontdekken, de omgevings-ontwikkelingen te doorgronden en te inventariseren wat de doorslaggevende productkenmerken in de communicatie moeten zijn.

Met de analyse krijgt u direct een beter zicht op zaken zoals:

  • Uw merkvisie, -missie en belofte 
  • Marktontwikkelingen, met daarbij de kansen en focus voor uw organisatie
  • Uw unieke kracht ten opzichte van de concurrenten
  • De inzet en effectiviteit van uw communicatie binnen de Customer Journey

Daarnaast leidt de Emogy Disc Analyse, als bijkomend voordeel, vaak tot het vaststellen van een nieuwe, beter afgestemde pay-off (slogan) voor uw organisatie en/of merk. 

Meer informatie over de Emogy Disc Analyse

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren en breng uw communicatie naar een hoger niveau. 

Top