Emogy
Disc Analyse™


Reclamebureau Emogy
Voor de beste aanpak


Bij Reclamebureau Emogy vinden wij dat er altijd een duidelijk beeld moet zijn van de meest effectieve aanpak voordat er met de creatie wordt begonnen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er grafisch aantrekkelijke communicatie wordt gemaakt waarbij de doeltreffendheid ver te zoeken is? Voor haar opdrachtgevers heeft reclamebureau Emogy de Disc Analyse ontwikkeld, een analyse waarbij in acht heldere stappen informatie wordt verzameld en geanalyseerd om een effectieve strategie te bepalen voor de communicatie.

Emogy Disc Analyse

De Analyse

De Emogy Disc Analyse stelt u, en daarmee ook uw bureau, in staat merkwaarden te (her)ontdekken, de omgevings-ontwikkelingen te doorgronden en te inventariseren wat de doorslaggevende productkenmerken in de communicatie moeten zijn.

Met de analyse krijgt u direct een beter zicht op zaken zoals:

  • Uw merkvisie, -missie en belofte 
  • Marktontwikkelingen, met daarbij de kansen en focus voor uw organisatie
  • Uw unieke kracht ten opzichte van de concurrenten
  • De inzet en effectiviteit van uw communicatie binnen de Customer Journey

Daarnaast leidt de Emogy Disc Analyse, als bijkomend voordeel, vaak tot het vaststellen van een nieuwe, beter afgestemde pay-off (slogan) voor uw organisatie en/of merk. 

Kennis maken?

Meer informatie over de Emogy Disc Analyse? Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top