DIENSTEN | ONLINE MARKETING

Bij online marketing is het gevonden worden door zoekmachines van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om direct de interesse van zoekers en bezoekers te wekken. Hoe adverteert u op de juiste online portalen en wat komt er allemaal kijken bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes? Hoe maakt u op een juiste manier gebruik van social-mediatools zoals Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook? En hoe creëert u op een slimme manier traffic door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram?

 

Webdesign

Vanzelfsprekend wilt u, met de voor u relevante zoekwoorden, bovenaan komen te staan in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Emogy is bekend met de technieken, platforms en advertentiemogelijkheden welke bijdragen aan een succesvolle online marketing in een B2B omgeving. Wij helpen u graag verder. Via de volgende linkjes leest u meer over zoekmachineoptimalisatie en over adverteren bij zoekmachines, of neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Emogy.

Google Analytics – website statistieken

Reclamebureau Emogy kan u naast SEO en SEA helpen met het analyseren van het verkeer naar en op uw website. Bij het grootste gedeelte van onze opdrachtgevers gebruiken wij hiervoor Google Analytics. Het is een zeer uitgebreide en efficiënte tool welke volledig kosteloos door Google beschikbaar wordt gesteld. Bovendien is deze analysetool eenvoudig te koppelen aan Google Adwords zodat advertentiecampagnes, conversies en doelstellingen eenvoudig binnen Google Analytics te volgen zijn. Mocht u nog geen ervaring hebben met Google Analytics dan leggen wij u graag alle mogelijkheden uit. Natuurlijk beheert u zelf het account en helpen wij u verder om het maximale uit Google Analytics te halen.

Vaststellen van een doeltreffende online marketingstrategie

Het hebben van een fraai vormgegeven website of online portaal is nog geen garantie voor een succesvolle online marketing. Online marketing is meer en vergt vaak een integrale aanpak. Er zijn diverse tools die ingezet worden, waarbij uw zichtbaarheid en lead generatie binnen het internet vergroot kan worden. Hierbij kunt u denken aan presentaties op brancheportalen, social media, linkbuilding, nieuwsbrieven, digitaal adverteren (o.a. Adwords) en video's. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn er diverse tools die kunnen bijdragen aan succesvolle online marketing. Echter er zijn nog meer platforms waarmee u uw online zichtbaarheid kunt verbeteren. Denk hierbij aan websites van brancheorganisaties, online productbibliotheken of aanbestedingswebsites.

De online mogelijkheden en kansen kunnen in eerste instantie complex en overweldigend overkomen. Emogy helpt u bij het inzichtelijk maken en structureren van de noodzakelijke online acties middels het maken van een online planbord. Wij koppelen de acties aan meetbare doelen en bepalen met u de te volgen online marketingstrategie. Neem contact op en start een online planbord sessie met ons.

Webdesign responsive

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top