MARKETINGADVIES & ANALYSES | DE B2B SPECIALIST

Hoge verkoopcijfers, tevreden klanten en een goed imago, daar draait het toch om? Bureau Emogy adviseert op het gebied van marketing, reclame en promotie. Wij zijn bekend met de communicatieprocessen en kanalen binnen de B2B marketing en hebben bovendien kennis van veel technische producten. Dit betekent dat ons adviestraject in de meeste gevallen direct van start kan gaan!

B2B marketingadvies

Marketingadvies, met creatieve oplossingen

Emogy helpt u om op een heldere en inspirerende manier meer rendement te halen uit uw investering in marketing & communicatie. Wij bedenken en ontwikkelen creatieve oplossingen in zowel online als offline media. Bij Emogy gaan wij met u om de tafel zitten om te brainstormen en komen wij naast gericht marketingadvies met creatieve ideeën om uw doelstellingen te realiseren. Wij vinden dat klantencontact leuk mag zijn. Succesvolle zakelijke communicatie en een effectieve marketing strategie komen vaak voort uit een positieve interactie tussen klant en bureau. En wij weten als geen ander dat het nodige plezier de creativiteit zeker zal bevorderen.

Nieuwe impuls voor uw marketing?

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe impuls op het gebied van marketing neem dan contact op met Emogy. Misschien leidt ons eerste gesprek al direct tot nieuwe ideeën en inzichten waarmee u uw marketing beter kunt vormgeven.

Top