DIENSTEN | FOTOGRAFIE & VIDEOPRODUCTIE

Met een pakkende en frisse foto verkoopt u uw product beter. Een goede productfoto levert een eerste, blijvende positieve indruk. Reclamebureau Emogy Heerhugowaard verzorgt productfotografie en packshots. De meeste productfotografie vindt plaats in onze eigen fotostudio, maar bij grotere producten, zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. Emogy beschikt over de juiste apparatuur om uw producten professioneel in beeld te brengen.

Fotografie

Film en video

Emogy realiseert ook HD videoproducties waarbij wij filmen op locatie of in de studio. Hierbij verzorgen wij een duidelijk en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De videoproducties worden gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. Onder andere voor plaatsing op de bedrijfswebsite of in een YouTube kanaal, voor beurs-/verkooppresentaties en evenementen.

Bedrijfsfotografie

Zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsfotografie? Emogy levert oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen onder andere productfotografie/packshots, portretfotografie, fotografie van productieprocessen en evenementen.

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top