Fotografie & videoproductie

Met een pakkende en frisse foto verkoopt u uw product beter. Een goede productfoto levert vaak een eerste blijvende positieve indruk. Reclamebureau Emogy Heerhugowaard verzorgt productfotografie en packshots. De meeste productfotografie vindt in de eigen fotostudio plaats maar bij grotere producten zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. Emogy beschikt over de juiste apparatuur om uw producten professioneel in beeld te brengen.

fotografieFilm en video

Emogy realiseert ook HD videoproducties. Hierbij filmen wij op locatie of in de studio. Emogy verzorgt een duidelijk en overzichtelijk script en er is altijd een briefing voorafgaande aan de videoproductie. De videoproducties worden voor uiteenlopende toepassingen gemaakt. Voor onder andere productvideo’s, voor plaatsing op een website of YouTube, voor een film van een evenement of bedrijfsfeest en voor een aansprekende videoclip voor een beurspresentatie.

 

Bedrijfsfotografie

Zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsfotografie? Emogy levert oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen onder andere portretfotografie, fotografie van bedrijfspanden, het productieproces en het interieur.

 

Meer informatie over fotografie & videoproductie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fotografie en videoproducties voor uw bedrijf neemt u dan contact met ons op. In het artikel bedrijfsfotografie in Alkmaar leest u meer over de mogelijkheden bij u op locatie. Natuurlijk verzorgen wij niet alleen fotografie in Heerhugowaard, Schagen en Alkmaar maar zijn wij u ook in heel Noord-Holland en Zuid-Holland van dienst met onze service.

Gerelateerde artikelen