FULL SERVICE BUREAU EMOGY | MEER BELEVING

Bij Emogy, afgeleid van 'Emotion' en 'Technology', draait het om het losmaken van positieve emoties en beleving bij de communicatie van uw producten of diensten. Het is immers de beleving die mensen aanzet tot actie of het nu zakelijk of privé is.

 

Als full service bureau dragen wij maximaal bij aan uw groei en succes. Wij willen altijd de beste zijn op ons vakgebied en daarbij trots kunnen zijn op wat we voor onze opdrachtgevers doen en bereiken. Onze belangrijkste kernwaardes zijn creativiteit, aandacht, gedrevenheid en flexibiliteit.

Waarom Emogy? | ontdek het

Zowel denkers als doeners

Ons team bestaat uit denkers en doeners. Denkers met een marketing- en technische achtergrond die de meest effectieve strategie opstellen. Doeners met een grafische achtergrond die het idee creatief omzetten in beeld. Hiermee hebben wij de ideale mix voor het succes van uw communicatie.

 

Veel B2B ervaring

Met al meer dan 15 jaar B2B ervaring weten wij als geen ander wat nodig is voor succesvolle communicatie. Wij zijn op de hoogte van alle aspecten van de B2B marketing en de ‘customer journey’ in een zakelijke markt. Vanuit deze kennis en ervaring weten wij wat werkt en hoe (potentiële) klanten tot actie worden aangezet.

 

Meer voor de techniek

Technische en industriële bedrijven bieden wij meer. Een aantal van onze medewerkers hebben een technische achtergrond. Vanuit hun kennis begrijpen ze processen en producten snel waardoor er in korte tijd doeltreffende communicatie gemaakt kan worden. Dat spaart u tijd en financiële middelen en maakt uw communicatie bovendien uiterst krachtig.

Emogy biedt: 

  • Meer dan 15 jaar B2B ervaring
  • 100% betrokkenheid; met kennis van markten, producten en diensten 
  • Veel ervaring met meertalige en internationale communicatie
  • Officieel Google Partner en SEO-getraind
  • Full service dienstverlening; voor al uw B2B communicatiebehoeften
  • Krachtige marketing-tools. Met o.a. de Emogy Disc Analyse

Passie en kennis

Met onze passie en kennis dragen wij bij aan uw succes. Wij willen altijd de beste zijn op ons vakgebied. Regelmatig volgen wij opleidingen en verdiepen wij ons in nieuwe marketingtechnieken en grafische trends.

Onze kennis is niet alleen sterk op het gebied van de marketing en grafische vormgeving maar wij weten ook veel van diverse B2B markten en de techniek. 

 

Als Emogy helpen wij organisaties te groeien in marktaandeel en naamsbekendheid.
Dit geeft veel energie!Ontstaan van Emogy

Full service marketing- en reclamebureau Emogy is opgericht in 2003 uit de behoefte een reclamebureau te creëren die de B2B en technische markt echt begrijpt.


Danker van der Kamp, directeur en eigenaar van Emogy, spreekt uit ervaring:

‘Als voormalig marketingmanager bij een technische organisatie zag ik een grote kloof tussen de kennis binnen onze organisatie en de kennis bij reclamebureaus. Een gebrek aan diepgaande kennis van zowel de producten als de markt zorgde ervoor dat de communicatie niet duidelijk werd en dat er veel tijd verloren ging met het corrigeren en instrueren van bureaus." 

"Content, bestaande uit teksten en afbeeldingen, moesten uiteindelijk vaak binnen de eigen organisatie worden gemaakt waarbij het bureau hierdoor alleen maar de vormgeving deed. Niet echt ontzorgend en efficiënt. Zo ontstond bij mij het idee om een bureau te starten dat de B2B en technische markt écht begrijpt. Een reclamebureau dat doeltreffende communicatie maakt, waarbij de opdrachtgever niet met onnodige vragen en corrigerend werk wordt geconfronteerd.'

 

Over Danker van der Kamp

Vanuit mijn studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente heb ik naast de reguliere vakken veel marketing georiënteerde vakken gevolgd vanuit de faculteit technische bedrijfskunde. Ook heb ik nog een klein jaar aan de Witwatersrand University in Johannesburg gestudeerd. Na deze opleidingen ben ik vanuit sales gerelateerde functies doorgegroeid tot marketing en sales manager van een technische organisatie.

Tijdens mijn gehele loopbaan ontdekte ik dat het verder ontwikkelen binnen de marketing en communicatie echt mijn passie is. Vanuit deze drive help ik iedere dag nog organisaties om effectief te groeien met een krachtige marketing aanpak en strategie.

Wilt u meer weten over hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes?

Bel Danker op 072 571 20 60

Het team

Danker van der Kamp

Danker van der Kamp

Creatief directeur / marketing advies

Danker overlay
Mark Jongejan

Mark Jongejan

Webdeveloper / creatie

Mark overlay
Roy de Widt

Roy de Widt

Office manager / fotograaf

Roy overlay
Maaike Oudhuis

Maaike Oudhuis

SEO/SEA content specialist

Maaike overlay
Joeri Groot

Joeri Groot

Webdeveloper / video

Joeri Groot overlay
Nicole van der Kamp

Nicole van der Kamp

Administratie / teksten

Nicole overlay

EMOGY | ONZE AANPAK

Infographic Emogy

EMOGY | LEER ONS KENNEN

Infographic Emogy

FULL SERVICE RECLAMEBUREAU | MEERTALIGE COMMUNICATIE

Veel van de communicatie die Emogy maakt, of het nu om brochures, websites, videoproducties of Google Ads campagnes gaat, is meertalig. Werkt u veel internationaal, dan zult u bij Emogy zeker de voordelen van een ervaren bureau merken.

Internationale reclame

Reclamebureau Emogy is gevestigd in Heerhugowaard, Noord Holland, en wij maken reclame voor diverse nationale en internationale organisaties en merken. De communicatieproducten en reclames worden ingezet op bijna alle continenten en in een grote verscheidenheid aan talen.

B2B marketing communicatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een full service bureau met veel ervaring in B2B marketing? Zoekt u een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om uw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met u nieuwe markten te ontwikkelen.

Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten aandacht moet zijn voor veel aspecten van het product en uw specifieke markt. Een technisch product is meer dan een flesje shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Emogy Disc Analyse

Met de Emogy Disc Analyse™ wordt in acht heldere stappen informatie verzameld en geordend om een effectieve strategie te bepalen voor uw communicatie. Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren en breng uw communicatie naar een hoger niveau.

Top