FULL SERVICE BUREAU EMOGY | REALISEERT UW GROEI

Bij Emogy, afgeleid van 'Emotion' en 'Technology', draait het om het losmaken van positieve emoties en beleving bij de communicatie van uw producten of diensten. Het is immers de beleving die mensen aanzet tot actie of het nu zakelijk of privé is.

 

Met kennis en passie dragen wij, als full service bureau maximaal bij aan uw succes. Vanuit die gedachte willen wij altijd de beste zijn op ons vakgebied en daarbij trots kunnen zijn op wat we voor onze opdrachtgevers doen en wat we voor ze bereiken. Onze belangrijkste kernwaardes zijn deskundigheid, creativiteit, gedrevenheid en flexibiliteit.

Waarom Emogy? | ontdek het

Zowel denkers als doeners

Ons team bestaat uit denkers en doeners. Denkers met een marketing- en technische achtergrond die de meest effectieve strategie opstellen. Doeners met een grafische achtergrond die het idee creatief omzetten in beeld. Ieder draagt vanuit hun eigen specialiteit bij aan het succes van uw communicatie.

 

Veel B2B ervaring

Met al meer dan 15 jaar B2B ervaring weten wij als geen ander wat nodig is voor succesvolle communicatie. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de B2B markt en de ‘ customer journey’ . Door deze ervaring weten wij wat werkt en hoe (potentiele) klanten aangezet kunnen worden tot actie.

 

Meer voor de techniek

Technische bedrijven bieden wij meer. Wij hebben naast grafische vormgevers en marketingmedewerkers een aantal technische medewerkers in dienst. Door deze kennis begrijpen wij veel processen en producten snel waardoor in korte tijd effectieve communicatie gemaakt kan worden.

Emogy biedt meer: 

  • Veel betrokkenheid met onze opdrachtgevers
  • Meertalige communicatie en reclame, zowel offline als online
  • Google Partner en SEOGuru getraind
  • Specialisatie in grafische vormgeving, webdesign, marketing, sales en techniek
  • Meer dan 15 jaar B2B ervaring
  • Eigen ontworpen tools voor effectieve strategie met o.a. de Emogy Disc Analyse en het Emogy Media Planbord

Passie en kennis

Wij willen met onze passie en kennis graag bijdragen aan uw succes. Passie om altijd de beste te zijn in ons vakgebied. Kennis om u te helpen uw doelen te bereiken.

 

Het ontstaan van Emogy

Full service marketing- en reclamebureau Emogy is opgericht in 2003 uit de behoefte een reclamebureau te creëren die de technische markt echt begrijpt.


Danker van der Kamp, directeur en eigenaar: ‘Als marketing- en salesmanager bij een technische organisatie zag ik een enorme kloof tussen product- en marktkennis binnen de organisatie en kennis bij reclamebureaus. Een gebrek aan vakgerichte kennis maakte het voor bureaus moeilijk pakkende en begrijpende communicatie te maken. Veel content moest vanuit eigen organisatie worden aangedragen en veel correcties waren nodig. Zo ontstond bij mij het idee een reclamebureau te starten dat de technische markt écht begrijpt om zo efficiënte en doeltreffende communicatie mogelijk te maken.’

 

Over Danker van der Kamp

Na het afronden van de studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, heb ik een technische/marketingopleiding gevolgd. Tijdens een aanvullende studie aan de Witwatersrand University in Johannesburg heb ik de nodige extra kennis opgedaan. Na de opleidingen ben ik gaan werken in de sales en marketing. Hier ontdekte ik mijn passie voor marketing en communicatie. Nog elke dag help ik met plezier organisaties om effectief verder te groeien.

 

Als Emogy hebben wij veel organisaties laten groeien in marktaandeel en naamsbekendheid. Dit geeft veel energie!

 

Wilt u meer weten over hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes?

Bel Danker op 072 571 20 60

Het team

Danker van der Kamp

Danker van der Kamp

Creatief directeur / marketing advies

Danker overlay
Mark Jongejan

Mark Jongejan

Webdeveloper / creatie

Mark overlay
Roy de Widt

Roy de Widt

Office manager / fotograaf

Roy overlay
Maaike Oudhuis

Maaike Oudhuis

SEO/SEA content specialist

Maaike overlay
Joeri Groot

Joeri Groot

Webdeveloper / video

Joeri Groot overlay
Nicole van der Kamp

Nicole van der Kamp

Administratie / teksten

Nicole overlay

EMOGY | ONZE AANPAK

Infographic Emogy

EMOGY | LEER ONS KENNEN

Infographic Emogy

FULL SERVICE RECLAMEBUREAU | MEERTALIGE COMMUNICATIE

Veel van de communicatie die Emogy maakt, of het nu om brochures, websites, videoproducties of Google Ads campagnes gaat, is meertalig. Werkt u veel internationaal, dan zult u bij Emogy zeker de voordelen van een ervaren bureau merken.

Internationale reclame

Reclamebureau Emogy is gevestigd in Heerhugowaard, Noord Holland, en wij maken reclame voor diverse nationale en internationale organisaties en merken. De communicatieproducten en reclames worden ingezet op bijna alle continenten en in een grote verscheidenheid aan talen.

B2B marketing communicatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een full service bureau met veel ervaring in B2B marketing? Zoekt u een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om uw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met u nieuwe markten te ontwikkelen.

Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten aandacht moet zijn voor veel aspecten van het product en uw specifieke markt. Een technisch product is meer dan een flesje shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Emogy Disc Analyse

Met de Emogy Disc Analyse™ wordt in acht heldere stappen informatie verzameld en geordend om een effectieve strategie te bepalen voor uw communicatie. Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren en breng uw communicatie naar een hoger niveau.

Top