FULL SERVICE BUREAU EMOGY | LEER ONS KENNEN

Bij Emogy, afgeleid van Emotion en Technology, draait het om het losmaken van positieve emoties en beleving bij de communicatie van uw producten of diensten. Het is immers de beleving die mensen aanzet tot actie of het nu zakelijk of privé is.

 

Met kennis en passie dragen wij, als full service bureau maximaal bij aan uw succes. Vanuit die gedachte willen wij altijd de beste zijn op ons vakgebied en daarbij trots kunnen zijn op wat we voor onze opdrachtgevers doen en wat we voor ze bereiken. Onze belangrijkste kernwaardes zijn deskundigheid, creativiteit, gedrevenheid en flexibiliteit.

WAAROM EMOGY | ONTDEK HET

Zowel denkers als doeners

Ons team bestaat uit denkers en doeners. Mensen met een grafische, web development, marketing en technische achtergrond, die ieder vanuit hun eigen specialiteit bijdragen aan het succes van uw communicatie.

 

Veel B2B ervaring 

Vakkennis en kennis van de zakelijke markt is wat Emogy onderscheid. Met meer dan 15 jaar B2B ervaring weten wij wat er nodig is voor succesvolle communicatie. Wij zijn op de hoogte van alle aspecten van de “Customer Journey” in de zakelijk markt en zetten hiermee uw (potentiele) klanten aan tot actie.

 

Meer voor de techniek 

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers heeft naast een grafische-/marketing- ook een technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek effectieve communicatie kunnen maken.

Emogy biedt meer:

  • Als bureau zijn wij een ware partner voor onze opdrachtgevers.
    Met een betrokken, efficiënte en flexibele benadering.
  • Oplossingen voor internationale meertalige communicatie en reclame.
  • Full service bureau. Met een integrale aanpak van zowel online als offline communicatie.
  • Emogy is Google en SEOGuru getraind.
  • Tools en advies voor een effectieve strategie.
    Met o.a. de bewezen Emogy Disc Analyse en het Emogy Media Planbord.
  • Meer dan 15 jaar B2B ervaring.

Legt u de lat hoog?
Wij doen het zeker. Met kennis en passie dragen wij als bureau graag bij aan uw succes. Vanuit die gedachte willen wij altijd de beste zijn op ons vakgebied en daarbij trots kunnen zijn op wat we voor onze opdrachtgevers doen en wat we voor ze bereiken.

Het ontstaan van Emogy

Full service marketing- en reclamebureau Emogy is in 2003 opgericht vanuit de behoefte een bureau te creëren dat zakelijk markt en technische producten echt begrijpt.

Danker van der Kamp, directeur en eigenaar, over het ontstaan van Emogy; “Als toenmalig marketing- en salesmanager bij een internationaal opererende technische organisatie zag ik een enorme kloof tussen de product- en marktkennis binnen de organisatie en de kennis bij reclamebureaus. Door het gebrek aan vakgerichte kennis was het voor bureaus vaak moeilijk om pakkende en begrijpelijke communicatie te maken. Bovendien moest er vanuit de eigen organisatie veel content aangedragen worden en waren er veel correcties nodig.
Met dit inzicht is bij mij het idee ontstaan om een bureau te starten dat de zakelijke markt, en met name de techniek, goed begrijpt waardoor de communicatie efficiënter en doeltreffender gerealiseerd kan worden."

Een marketing- en technische achtergrond

Danker van der Kamp | Reclamebureau Emogy

In 1989 heb ik aan de Universiteit Twente vanuit de werktuigbouwkunde een technische/marketing opleiding gevolgd. Tijdens een aanvullende studie aan de Witwatersrand University in Johannesburg heb ik de nodige extra kennis opgedaan. Na de opleidingen ben ik vrijwel direct in de sales en marketing terecht gekomen van waaruit ik ben doorgegroeid op het vakgebied van de marketing en communicatie. Dit is waar mijn passie ligt en ik organisaties gedreven en effectief kan helpen verder te groeien.

 

Als Emogy hebben wij inmiddels vele organisaties kunnen laten groeien in marktaandeel en naamsbekendheid. Dat geeft veel energie!

 

Wilt u weten hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes? Bel Danker op 072 571 20 60.

EMOGY | ONZE AANPAK

Infographic Emogy

EMOGY | LEER ONS KENNEN

Infographic Emogy

FULL SERVICE RECLAMEBUREAU | MEERTALIGE COMMUNICATIE

Veel van de communicatie die Emogy maakt, of het nu om brochures, websites, videoproducties of AdWords campagnes gaat, is meertalig. Werkt u veel internationaal, dan zult u bij Emogy zeker de voordelen van een ervaren bureau merken.

Internationale reclame

Reclamebureau Emogy is gevestigd in Heerhugowaard, Noord Holland, en wij maken reclame voor diverse nationale en internationale organisaties en merken. De communicatieproducten en reclames worden ingezet op bijna alle continenten en in een grote verscheidenheid aan talen.

B2B marketing communicatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een full service bureau met veel ervaring in B2B marketing? Zoekt u een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om uw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met u nieuwe markten te ontwikkelen.

Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten aandacht moet zijn voor veel aspecten van het product en uw specifieke markt. Een technisch product is meer dan een flesje shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Emogy Disc Analyse

Met de Emogy Disc Analyse™ wordt in acht heldere stappen informatie verzameld en geordend om een effectieve strategie te bepalen voor uw communicatie. Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat de Emogy Disc Analyse uitvoeren en breng uw communicatie naar een hoger niveau.

Top