whatsapp businessAltijd al willen appen met je zakelijke klanten en relaties binnen een bedrijfsomgeving en niet vanuit een persoonsgeboden account? Vanaf nu is het ook mogelijk in Nederland.


Nu ook in Nederland

Eerder werd de dienst WhatsApp Business al geïntroduceerd in andere landen van Europa, maar nu is Nederland aan de beurt. Bij de introductie gaat het eerst om een versie voor Android. De iPhone-app volgt later.


Zakelijke account 

Met Whatsapp Business kunnen bedrijven een zakelijk account maken en met hun klanten en toekomstige relaties praten via de chat dienst. De chat dienst laat bedrijven onder meer automatische begroetingen instellen. Ook kunnen eigenaren van zakelijke accounts statistieken over hun berichten zien en een profielpagina maken met een vermelding van de openingstijden.


Voor verkoop- of service-afdeling

Naast een directe chat functie in uw website kan WhatsApp business een extra mogelijkheid zijn om uw zakelijke relaties beter van dienst te zijn. U kunt hierbij denken aan een toepassing vanuit de verkoopafdeling voor het beantwoorden van commerci├źle-/productvragen maar ook vanuit een service-afdeling voor het direct beantwoorden van service vraagstukken. Vanuit de online marketing zijn er nog meer mogelijkheden om uw klanten te binden, informeren en verder te interesseren. Lees hierover meer op bij online marketing.

 

 

Pand reclamebureau Emogy

Meer Informatie?

Top