ssl certificaatOnlangs kondigde Google aan dat het hebben van een SSL-certificaat het meest eenvoudige actie is om de SEO van uw website te verbeteren. Het is te verwachten dat deze aankondiging in de nabije toekomst nog verder kracht wordt bijgezet om hiermee alle webmasters definitief te bewegen om over te gaan van HTTP naar HTTPS. Matt Cutts, Google’s Head of Search Spam, zei eerder dat hij graag SSL tot een rankingfactor in het algoritme van Google wil maken en zover de analisten kunnen zien is dit al werkelijkheid geworden.

 

Een belangrijke factor in het uitvoeren van succesvolle online marketing is het vertrouwen van klanten. En een manier om dit te bereiken, is het garanderen van de veiligheid van uw website middels een SSL-certificaat. Hiermee worden gegevens zoals; logins, wachtwoorden en persoonlijke informatie van uw klanten veilig overgedragen tussen uw webserver en browsers van de gebruikers.

 

Alle door Emogy gemaakte en beheerde websites draaien onder SSL en wij besteden veel aandacht aan andere factoren die de ranking van websites kunnen bevorderen. Wilt u meer informatie over SSL of de productie van een veilige website? Neem dan contact op met Emogy.

 

 

Pand reclamebureau Emogy

Meer Informatie?

Top