linkbuildingLinkbuilding is belangrijk voor de ranking van uw website. Google en andere zoekmachines kijken steeds meer naar de kwaliteit en niet de kwantiteit van uw links. Maar waar moet u nog meer op letten?

De linkbuildingtechniek is een samenstelling van verschillende vaardigheden: bekwaamheid in content creatie, het vinden van de juiste websites, programmering, psychologie, en goede dosis ouderwetse marketing om te zorgen dat andere mensen consequent naar uw website linken.

 

Zoekt u ook een goede strategie of ideeën voor linkbuilding? Wij delen graag een pagina met u -> de ultieme Gids voor linkbuilding biedt een gestructureerd overzicht van deelgebieden/ vaardigheden en bevat veel verwijzingen naar meer nuttige informatie.

http://backlinko.com/link-building

Bent u actief in de zakelijke markt en zoekt u hulp bij uw linkbuilding. Mogelijk ontbreekt het u aan tijd of de nodige kennis. Emogy helpt u graag verder en zorgt dat uw website beter gaat ranken. Neem contact op met Danker van der Kamp en maak kennis met de Emogy aanpak.

 

 

Top