linkbuildingLinkbuilding is belangrijk voor de ranking van uw website. Google en andere zoekmachines kijken steeds meer naar de kwaliteit en niet de kwantiteit van uw links. Maar waar moet u nog meer op letten?

De linkbuildingtechniek is een samenstelling van verschillende vaardigheden: bekwaamheid in content creatie, het vinden van de juiste websites, programmering, psychologie, en goede dosis ouderwetse marketing om te zorgen dat andere mensen consequent naar uw website linken.

 

Zoekt u ook een goede strategie of ideeën voor linkbuilding? Wij delen graag een pagina met u -> de ultieme Gids voor linkbuilding biedt een gestructureerd overzicht van deelgebieden/ vaardigheden en bevat veel verwijzingen naar meer nuttige informatie.

http://backlinko.com/link-building

Bent u actief in de zakelijke markt en zoekt u hulp bij uw linkbuilding. Mogelijk ontbreekt het u aan tijd of de nodige kennis. Emogy helpt u graag verder en zorgt dat uw website beter gaat ranken. Neem contact op met Danker van der Kamp en maak kennis met de Emogy aanpak.

 

 

Pand reclamebureau Emogy

Meer Informatie?

Top