Onze top 5 beste Nederlandstalige marketing podcasts

Podcasts blijven onverminderd populair! Er is nu een overvloed aan keuzes, van true crime tot sport, lifestyle tot educatie. Voor ons zijn marketing podcasts een bron van inspiratie. In dit blog artikel lichten we onze 5 favoriete podcasts uit die gaan over (B2B) marketing.

 1. B2B Content Podcast
  In deze podcast gaat Bouke Vlierhuis in gesprek met B2B-marketeers over contentmarketing. Ontdek onderwerpen zoals AI-trends, het hergebruik van content en de kracht van video's.

  b2b content podcast
 2. SEO Podcast
  De podcast die draait om SEO-tips om jouw vindbaarheid in Google te verhogen. Ze hebben het onder andere over canonical tags en hoe je met je site over de Nederlandse grens gaat.

  de seo podcast
 3. The Brief
  Zoals eerder gezegd heb je in B2B-markten te maken met een DMU. Het aankoop- en beslissingsproces duurt hiermee langer, omdat iedereen in de groep een eigen informatiebehoefte heeft en zijn oordeel moet geven.

  the brief podcast
 4. Marketingpraat
  Tonny en Martijn hebben het onder andere over platform specifieke marketingstrategieën en e-mailmarketing. Helaas zijn ze in 2022 gestopt met het opnemen van afleveringen, maar alle opgenomen 186 afleveringen staan nog online.

  marketingpraat podcast
 5. Wyze woorden
  Deze consultants bespreken in deze podcast specifieke uitdagingen en kansen van marketing voor B2B bedrijven. De luistertijd is gemiddeld 15 minuten per aflevering waardoor het korte maar krachtige verhalen zijn.

  wyze woorden podcast

Leerzame podcasts over marketing

Van deze podcasts over digital marketing kun je allemaal wat leren: thuis op de bank, in de auto of in de trein en tijdens het koken of klussen. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends zoals AI en social media.

Neem contact op met ons als je maximale impact met jouw communicatie uitingen wilt bereiken.

 

Pand reclamebureau Emogy

Meer Informatie?

Meer weten over dit onderwerp? Of ook toe aan een volgende stap in jouw B2B communicatie?

Top