Emogy Google partner gecertificeerdAfgelopen vrijdag 7 oktober hebben twee medewerkers van Emogy met succes deelgenomen aan een Google Partner examen in Amsterdam. Al meer dan drie jaar helpen wij diverse opdrachtgevers met het beheer en inregelen van hun Ads accounts.

Mede door ons directe contact met Google zijn we zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij maximaal gebruik maken van alle mogelijkheden. Wij zien dat veel campagnes voor opdrachtgevers succes hebben, niet alleen nationaal, maar ook internationaal! Door dagelijkse drukte en aandacht die wij onze opdrachtgever willen geven is het er eigenlijk nog niet van gekomen om voor een officiële Google certificering te behalen. Met het examen van afgelopen vrijdag is de eerste stap gezet naar het behalen van de officiële “Google Partner Batch”.

 

Tip: Adwords Expanded Text Ads
Wij zijn er inmiddels al druk mee bezig; bestaande advertenties ombouwen naar de nieuwe Adwords Expanded Text Ads. De nieuwe advertentie-opmaak draagt bij aan een betere zichtbaarheid van advertenties op zowel desktop, tablet als mobiel. Een bijkomend voordeel van de nieuwe functionaliteit is dat er geen aparte advertenties voor mobiel meer hoeven worden aangemaakt (dit verloopt namelijk automatisch)! Het opmaken van “Search” advertenties in de oude opmaak/ structuur zal vanaf 31 januari 2017 niet meer mogelijk zijn.

 

Online adverteren? Wij helpen u graag verder
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Emogy u biedt om uw Google Ads campagnes succesvoller te maken neem dan contact op met Emogy.

 

 

Top