Bedrijfsfotografie op locatie

Op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf? Emogy fotografie verzorgt digitale fotografie bij u in het bedrijf. Wij beschikken over een mobiele fotostudio en werken met een duidelijk plan van aanpak.

Bij bedrijfsfotografie kunt u denken aan de fotografie van productieprocessen, technieken, evenementen, in- en exterieur, lifestyle, portret, producten en beurzen.

Portretfotografie in het bedrijf - portretfoto’s voor uw communicatie

Emogy verzorgd ook portretfotografie en lifestylefotografie voor uw huisstijl producten, jaarverslag, folder, facebook, persbericht en website. Zakelijke portretfoto’s zijn een visitekaartje van uw bedrijf. Portretfoto’s kunnen een helpdesk, serviceafdeling of diensten visueel maken en met de juiste, mooie foto voor persoonlijkheid, sympathie en herkenning zorgen in zowel interne als externe communicatie. Zaken doen is door het digitale tijdperk onpersoonlijker geworden en het is toch zeker zo dat een potentiële klant graag ziet met wie hij zaken doet.

U kunt er voor kiezen de portretfoto’s te laten maken bij Emogy in de studio, of de fotograaf van Emogy komt net zo makkelijk naar uw bedrijf om daar samen met u een geschikte omgeving uit te zoeken. In een werksfeer of op een egale achtergrond passend in de (huis)stijl van uw bedrijf of product. De portretfoto’s worden op een beeldscherm getoond zodat u direct het resultaat kunt zien. Emogy verzorgd ook eventuele nabewerking van portretfoto’s, fotomontages en collages.

Fotografie van bedrijfspand, productieproces en interieur

De fotograaf van Emogy fotografie legt uw bedrijfspand, productieproces of interieur sfeervol vast. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een combinatie van daglicht en flitslicht. De fotograaf zorgt ervoor dat de vastgelegde beelden bij de, voor u belangrijke, huisstijluitstraling aansluiten en een fris, helder beeld van uw bedrijf geven.

 

Productfotografie – de fotograaf op locatie

Productfotografie kan op locatie plaatsvinden maar ook in onze eigen fotostudio in Heerhugowaard. Zo verzorgen wij o.a. productfotografie in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Schagen, Enkhuizen, Zaanstad en Haarlem. Maar natuurlijk ook op andere locaties in Noord en Zuid Holland.

Toepassing van bedrijfsfotografie en fotobewerking

Foto’s kunnen toegepast worden in drukwerk, website of huisstijl uitingen. Emogy fotografie kan via Emogy marketing en reclamebureau voor de afwerking van uw bedrijfsfoto zorgen en waar gewenst de foto toepassen in een pakkend reclameproduct of publicatie. Emogy beschikt over professionele (ISO) kleurgekalibreerde computersystemen om de gewenste fotobewerkingen snel en accuraat te kunnen uitvoeren.

De bedrijfsfoto's worden digitaal afgeleverd aan opdrachtgevers. Dit kan op een USB-stick, DVD, FTP-server of andere media plaatsvinden.

Neem via de link contact op met onze fotograaf om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor meer informatie over het maken van productfoto's en bedrijfsfotografie. U kunt de fotograaf in Heerhugowaard ook bellen op 072 - 5712060.

Gerelateerde artikelen